GTX 1080 EXOC FPS Düşmesi

oxopane

Decapat
Sanırım sistemi Vatan Bilgisayar'dan topladınız. Bu sisteme bu PSU'yu takacak başka firma bilmiyorum çünkü. Ya da kendiniz topladınız bilmiyorum. Onu bir değiştirin lütfen. O 1080, o R5 1600 çöp olabilir her an. Ayrıca sizden MSI Afterburner ile İşlemci, RAM, ekran kartı kullanımı ve Bad Sector testi rica edeceğim. Bunlarda bir sorun olmazsa muhtemelen RAM'lerdendir sorununuz.
Bunu önerebilirim PSU olarak:
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

İşletim sistemi olarak Windows 10 orijinal kullanmanız gerekir. Ayrıca arka planda çalışan uygulamalara dikkat edin. Sürücülerin güncel olduğundan emin olun. Oyun içi ayarları düşük bırakmayın. Güç kaynağını hemen değiştirin. Keşke ramleri kit olarak alsaydınız. @GKD Bahsetmiş olduğu görüntüleri yükteyken atınız. Güç kaynağı olarak tavsiyemi bırakıyorum.

Seasonic FOCUS PLUS 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-750FX)
High Power 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Tam Modüler Güç Kaynağı HPS-750GD-F14C
Fsp Hydro G 850 PSU Güç Kaynağı, Siyah

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin söylediğine göre sorunum RAM kaynaklı oyun içide bir video kayit var onu sizlere sunacağım. İkinci olarakda PSU diyorsunuz onu da değiştireceğim. Birde arkadaslarinizdan ikinci el satan RAM varmi. Teşekkürler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun ayarları lowda ekran ölçeği 120 de
Çözünürlük 2560 x 1440.
Oyun ayarları yükselttiğim zaman daha fazla sorunla karşılaşıyorum.
video da 1.00 da çok ciddi bir drop var örneğin bazen bu şekilde 15 saniyeye bir oluyor
Arkadaşlar bugün 3000mhz lik 2*8 RAM taktım ve oyun içi performans çok fazla değişti. Eskisi ile alakası yok. Artık sadece PSU kaldı onuda ilerleyen zamanda değiştireceğim yardımlarınız için çok teşekkür ederim herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı