GTX 1080 & i7 7700 Sistem Toplama

emirincee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir sistem toplayacağım. Şu anlık sadece ekran kartım, GTX 1080 var. Toplamak istediğim sistem ise şöyle;

Asus Strix Gtx 1080
Intel Core i7 7700
Asus B250 Bazooka Anakart
Zalman R1 Kasa
Corsair Vengeance 2×8 16 GB RAM
Western Digital 1 TB HDD

İleride SSD de ekleyeceğim, sizin önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağınızın markası modeli nedir listede göremiyorum.
HDD'nin de kaç rpm olduğunu belirtmemişsiniz, 7200 rpm olan modeli tercih edin.
GTX 1080 Strix modeline ne kadar ödeyeceksiniz? MSI GTX 1080 Gaming X modeli 2300 lira civarına bulunuyor. Eğer bundan pahalıysa MSI'ın modelini tercih edip tasarruf sağlayabilirsiniz.
Ek olarak B250M Bazooka anakartın markası Asus değil MSI.

GTX 1080 Strix modeline ne kadar ödeyeceksiniz? MSI GTX 1080 Gaming X modeli 2300 lira civarına bulunuyor. Eğer bundan pahalıysa MSI'ın modelini tercih edip tasarruf sağlayabilirsiniz.

GTX 1080 hazırda alınmış anladığım kadarıyla. Yalnızca ekran kartı alınmış. Muhtemelen Vatan Bilgisayar indiriminde alınmıştır. 2170 TL gibi bir fiyata satılıyordu. Ayrıca bu ay Asus'un geri ödeme kampanyası var GTX 1080'de. 200 lira geri ödeme alacaktır.

SSD ertelenmemeli. Bence GTX 1080 gibi bir kart M2 SSD hakkediyor. Tabi tüm bu işler bütçeye bağlı. Yazmış olduğunuz parçalara SSD eklemeniz yeterli. Ayrıca güç kaynağınız sertifikalı ve kaliteli olmalı bahsettiğiniz işlemci ve ekran kartı üst seviye donanımlar. Bir parçaya yüklenip diğer parçalardan kesinlikle kısmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…