Hocam şimdi düşündümde ddr5 yükseltmek fazla mantıklı olmayabilir çünkü soğutucu eklenince 12 k ya geliyorMerhaba, sistemimi hafiften yükseltmek istiyorum aşırıya kaçmadan. Zaten yüksek sistem gerektiren oyunlar oynamadığım için fazla bir upgrade'e gerek duymuyorum. Hali hazırdaki sistemim;
İşlemci: i7-4790K 4.7 Ghz OC'li kullanıyorum.
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX GTX 1080.
Anakart: ASUS Maximus VII Hero.
RAM: 8x2 16 GB 3200MHz ( tek kanal da kullanıyorum anakart arızalı olduğundan dolayı)
Bütçem 10.000TL işlemci ve anakart için. İllaki 0 olmasına gerek duymuyorum 2.el de olur yeter ki get ile satış yapan biri olsun sorun değil. Tavsiye verebilirseniz çok iyi olur özellikle FiveM oyunun da sorun yaşıyorum.
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte B550M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.149,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
UyuyorSoğutucu olarak Cooler Master MasterLiquid 240lık kullanıyorum uyuyor mu ddr5e acaba.