GTX 1080 İçin 2K 60 Hz vs Full HD 144 Hz

Gtx 1080 için hangisi daha iyi ?

• FULL HD 144 HZ

Oy: 4 22,2%
  • 2k 60/75 hz

Oy: 14 77,8%

• Oy verenlerin toplamı
    18
GTX 980 ayarında idi herhalde o canavar. :D
Evet, GTX 690=GTX 980=GTX 1060. :D Şimdi yeni sürücüler ile daha da arttı performansı. Yeni GPU'ların arkasından söyleniyor, ''Hey gidi zamane GPU'ları :)''.

Akıcılık FPS ile alakalı. 4K 60 Hz. ile 2K 60 Hz. monitörler arasında her ikisinden de 60 FPS alınırsa akıcılık aynı olur. Tabii aynı kartla 4K'da daha az FPS alırsınız. Bu yüzden 4K 60 FPS ile 2K 80 FPS karşılaştırmak daha doğru olur. Monitörler 60 Hz. olduğu içinde akıcılık farkı anlaşılmaz.

Daha akıcı olması mı daha net görüntü mü sizce? Ben CS:GO'sundan Battlefield'ına kadar oyun oynadığım için hangisini seçmeliyim?

4K en yüksek ayarlarda böyle MSAA falan açrsan 4x yetmez tabii. Medium-High ayarlarda GTX 1080 iyi. Ben artık 1070 ve üstüne 4K öneriyorum bütçe varsa. Sizin de bütçeniz var, 4K alın.

4K çözünürlükte MSAA açmanın bir mantığı yok. 4K çözünürlükte piksel yoğunluğu aşırı fazla Anti Aliasing açmak gereksiz.

Herhalde o canavarın sadece FE modelleri mevcuttu değil mi?
Pek de FE sayılmaz hani... :) Blower fan değil, Nvidia patentli bir fan mevcut. Asus ROG Mars II GTX 590 Limited Edition'da mevcut. Fakat yazlıktaki PC'de beni bekliyor. :) Almanya'dan kuzenim inşallah Asus ROG Mars III GTX 690 8G Limited OC Edition gönderecek. Gelsin bir de 8 GB versiyonunu tadayım. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı