GTX 1080 ile 1080p monitör kullanma

OC'ye gerek yok. Hem stok değerde işini görür.

Ayrıca 7700k overclocku halde mangal yapabiliyorsunuz. Sucuklu yumurta falan tadından yenmiyor maşallah. Köz tadı veriyor.
Onuda düşündüğümden 240mm sıvı soğutma alacam

OC'ye gerek yok. Hem stok değerde işini görür.

Ayrıca 7700k overclocku halde mangal yapabiliyorsunuz. Sucuklu yumurta falan tadından yenmiyor maşallah. Köz tadı veriyor.
Bütün bilgisayarcılara sordum ryzen mi intel mi diye herkes intel daha iyi diyor neden

Onuda düşündüğümden 240mm sıvı soğutma alacam

Bütün bilgisayarcılara sordum ryzen mi intel mi diye herkes intel daha iyi diyor neden
Hocam benim dayım da bilgisayarcı ama biz böylelerine bakkal diyoruz. Eskiler hatırlar

Sayıma diyorum AMD işlemci alacağım. Diyor ki AMD ne?

Diyorum GTA 5, Twitch, Render işlerim olacak. Diyor ki o zaman sana 2000 TL'ye canavar bir bilgisayar toplayayım.

Diyor ki ekran kartı alayım. Üstüne fan takayım. Aircooler soğutmalardan haberi yok adamın.

O bakkallara sor biliyorlar mı Ryzen nedir Threadripper diye bir şey duymuşlar mı bakalım ne diyecekler.

Tepkilerini tahmin edebiliyorum.

"Yiğen ben sana en kralın i5 işlemci GT serisi en kralından nVidia kartlı canavar toplayayım. GTA 5 her ayarda kaldırır."

Büyük ihtimal zaten bunu diyecek bakkallar GTA 5'in nasıl bir oyun olduğunu da bilmiyor olacaklar

Hocam Intel daha iyi demişlerde hangi konuda daha iyi? Milleti kazıklamaktan bahsediyorsak birebir Intel
Performans bakımından ve geçmişte yaptığı işlemcilerden dolayı

Hacım adam günümüzün teknolojilerini takip ediyor da ben Ryzen istiyordum ama abim ile bütün bilgisayarcılar intel dediği için mecburen alacam

Hocam onlar Intel diyebilir ancak burada ne kadar fazla Ryzen sistem önerildiğini görseniz kararınızı değiştirirsiniz. Ryzen bu, F/P ürünüdür.

intel henüz almadıysan alma. 7700k kullanıcısı olarak söylüyorum, eğer bunu aldığım zaman 1700 veya 1700x çıkmış olsaydı kesinlikle ikisinden birini alırdım. Performansından memnun olmadığım anlamına gelmesin, iyi işlemci fakat ryzen daha avantajlı.

Düzenleme:
Neden daha avantajlı?
1- intel Coffee Lake için farklı bir soket tasarlıyor daha şimdiden (uzun süre aynı soketin kullanılacağını söylemelerine rağmen) fakat AMD 2020'ye kadar AM4 soketini kullanacağını söyledi.
2- Sürekli "amaan oyunlar zaten çok çekirdek desteklemiyor" denilerek hep orta sınıf bir işlemci alıp geçiştiriliyor ama zaman ilerliyor, 4c/8t'nin üstüne çıkacak oyunlarda 1700 gibi bir işlemci daha avantajlı olacaktır.
3- Yarın bir gün "yok ya ben yayın yapmak istiyorum biraz" diyecek olursan 1700, 7700k'yı 3'e katlar, yerden yere vurur, üstüne toprak atar. Şuan yapmak istediklerini düşünerek bir sistem toplaman mantıklı olmaz. İleriyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…