GTX 1080 ile Mafia 3 oynarken sıcaklığın 70 dereceye çıkması

Arayüzü değiştirmek çözüm olabilir.İşlemcinin ısısı için bir fikriniz var mı ?

Hocam yalnız benim için ses problem değil ben sürekli %100 devirde dönsün istiyorum fanlar bi sıkıntı yaşarmıyım

Şu ana kadar gördüğüm optimizasyon sıkıntısı olan tek oyun Arma 3 hocam sırf bu yüzden 700 saat oynadığım oyunu bıraktım :D
%100 donmesi daha fazla toz ve fanlarin cabuk eskimesinden baska bir seye neden olmaz ama dondurmemen tavsiyemdir. 70 de 80 de normal sicakliklar. Islemcin de normal sicaklikta senin.

Herkezinde bahsettiği gibi işlemci sıcaklığınız oldukça normal. Laptop'umda i7 3630qm işlemci var. Oyun oynarken 70-80 derece arası çalışıyor. Ama siz illa bu kadar ısınmayacak vs diyorsanız termal macununuzu yenileyin yine fayda etmezse daha iyi bir soğutucu kullanabilirsiniz.

Herkezinde bahsettiği gibi işlemci sıcaklığınız oldukça normal. Laptop'umda i7 3630qm işlemci var. Oyun oynarken 70-80 derece arası çalışıyor. Ama siz illa bu kadar ısınmayacak vs diyorsanız termal macununuzu yenileyin yine fayda etmezse daha iyi bir soğutucu kullanabilirsiniz.
Soğutucum Seidon 240v sizce yeterli değilmidir ?

Soğutucum Seidon 240v sizce yeterli değilmidir ?

Soğutucunuz yeterli ama dediğim gibi sıcaklıklar normal dereceler. Oynadığınız oyun gerçekten sıkıntılı bir oyun sıcaklığın o derecelerde gezmesi normal. 80-90 arası normal değerler fazla takılmayın bu tarz şeylere. Eğer oyunu ilerde düzeltebilirlerse optimize edebilirlerse emin olun normal oyunlardaki sıcaklık değerlerine o zaman ulaşırsınız. O kadar ısınmasının sebebi de Mafia 3 ün işlemciyi %100 olarak kullanması. Çözülemeyen sorunda bu :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı