GTX 1080 mi alınmalı AMD VEGA mı?

Yessjett

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim tamam, sadece ekran kartım kaldı. VEGA serisini bekledim. Sizce alınmalı mı VEGA ? Amazon'da GTX 1080 bazen 500$ oluyor Gigabyte modeli. Eğer olursa almalı mıyım yoksa beklemeli miyim ?
@LukeSkywalker

Bir de benim PSU ile ilgili sıkıntım var. 500W bir PSU almıştım 456W veriyor 12V kanalından. Yetmesi lazım PSU'nun.

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 850W' mı ? GTX 1080 için konuşmuyorsunuz herhalde ? @LukeSkywalker
GTX 1080 için 600 watt, %80 verimliliğin üstünde kaliteli bir PSU yeter. Ancak AMD bir türlü verimlilik olayını çözemediği için 500 ve ya 600 Watt'lık bir PSU'nun yeteceğini düşünmüyorum.

Öncelikle 500 watt bir PSU ile VEGA 56/64 modellerini kullanmak hayal.:)

1080 de alsanız güç kaynağını uprage etmek zorundasınız.

Benim de 1080 eş değeri VEGA modelini alma düşüncem vardı ta ki tanıtılana kadar, VEGA'ların vaat edileni veremeyeceği bariz ortada üstelik fiyatlandırma olarak da pek makul olduğu söylenemez.

Bugün 2500-2600 liraya 1080 bulsam kaparım bir tane ama... :(

Son düzenleme:
Öncelikle 500 watt bir PSU ile VEGA 56/64 modellerini kullanmak hayal.:)

1080 de alsanız güç kaynağını uprage etmek zorundasınız.

Benim de 1080 eş değeri VEGA modelini alma düşüncem vardı ta ki tanıtılana kadar, VEGA'ların vaat edileni veremeyeceği bariz ortada üstelik fiyatlandırma olarak da pek makul olduğu söylenemez.

Bugün 2500-2600 liraya 1080 bulsam kaparım bir tane ama... :(

Ben sırf bunun için konu açtım. PSU'm yeterli geliyor. İşlemciminde voltajını düşürdük 1.18V da 3.6GHz çalışıyor. Her şeyi tek tek hesapladık max. değerlerde 400W civarı bir şey harcıyor. 500W +80 PSU'm da 456W veriyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı