GTX 1080 Rog Strix Sisteme Güç kaynağı ve Kasa Önerisi

  • Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 4B
Rica etsem vaktiniz var ise bana bir güç kaynağı linki bırakabilir misiniz? Bu bahsettiklerinizden sonra uygun bir güç kaynağını bulabilirseniz çok sevinirim. Bütçem PSU için 500-600 TL olur en fazla.

Ben kendi toplayacağım bilgisayara bunu takacağım FSP 750W 80+ Gold
Sana tavsiye edeceğim de o olur ama önceki yazışmalardan yola çıkarak bunun altına düşmemeni tavsiye edrim, FSP 700W 80+ Bronze
Fsp'yi daha önce duymadıysan antec, evga, be quiet! gibi markaların güç kaynaklarını üreten oem'dir. Aşağıdaki tomshardware linkinden en kaliteli psu listesinde de tier1'de yer aldığını görebilirsin.
Kalitelerine göre psu listesi
 
Bahsettiğiniz gibi güç kaynağında Gold'un altına düşmeden alacağım.Minimum sınırım Gold. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
 
RAM'in aynısından bulamazsanız, benzer özelliklerde ikinci elde bol bulunabilen bir modül RAM alın, çift kanal çalışmazsa eğer, eski RAM'i satıp yeni aldığınız RAM'den bir tane daha alın. En garanti yöntem bu olur. Çünkü özellikleri aynı bile olsa RAM'lerin çift kanal çalışıp çalışmayacağını denemeden bilemeyiz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı