Garantisi olmayacak ama.usta kredi kartın varsa ekran kartını kesinllikle amazondan sipariş ver nedeni amazonda msi gtx 1080 gaming x 2047 tl100 tl bışuna ödeme.
Uyum konusunda sıkıntı yokta kasayı önermem. Aynısını ben kullanıyorum kablolaması kötü ve malzeme kalitesi düşük. GTX 1080 ile 1070 arasında fazla fark yok o fiyat farkına değmez. Gigabyte GTX 1070 Xtreme Gaming alıp SSD'ni 480GB alabilirsin. Kasa olarak Dark N10 5 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Bilgisayar Kasası (DKCHN10) alıp güç kaynağını High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80Plus Bronze 56A@12V Güç Kaynağı (HP-EP-750S) yapman daha iyi olur modüler bir güç kaynağı fazla kablo derdin de olmaz.
Garantisi olmayacak ama.
Evet olmuyor ben aldım ilk bir ay amazon'un garantisi var ondan sonra ürün garantisiz oluyor.Amazondan gpu alırsa garantisi olmuyor diye biliyorum.
Amazondan gpu alırsa garantisi olmuyor diye biliyorum.
Evet olmuyor ben aldım ilk bir ay amazon'un garantisi var ondan sonra ürün garantisiz oluyor.
Fiyat ucuzluğuyla garantiyi nasıl bağdaştırdın ? kaçak ürün satmıyorlar farklı ülkeden aldığın için garanti olmuyor.demekki ondan o kadar ucuzmuş bide beyler bende konu açtım benimde sisteme bir el atında bakın olmazmı .)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.