sefir7capone
Decapat
Daha fazla
Şu an birçok sertifikam var siber güvenlik web tasarım oyun ve uygulama programlamayla ilgili hatta Almanya merkezli Avira antivir isimli antivirüs şirketi dahi teklif etmişti o zaman 15tim şu an 17'yim gelecek yıl gelecek idarelik yurt dışı teklifini dahi kabul etmeyi düşünüyorum.
Onuda denedim başka bir arkadaşta önermişti keşke diğer SSD'yi alıcağıma kendi ssdmide satıp 500'lük ya da daha iyi bir SSD alsaydım diye de düşünüyorum ama şu aralar başka yatırımlara yöneliyorum o yüzden PC'yi yükseltmekle uğraşmıyorum direk yeni bir PC çekeceğim o zaman oyun için onu yazılım içinde bunu kullanırım muhtemelen.
Kurmadan önce Windows diskini çıkartın. Sonra kurulumdan sonra takın. Böyle sorunları önerlersiniz.
Onuda denedim başka bir arkadaşta önermişti keşke diğer SSD'yi alıcağıma kendi ssdmide satıp 500'lük ya da daha iyi bir SSD alsaydım diye de düşünüyorum ama şu aralar başka yatırımlara yöneliyorum o yüzden PC'yi yükseltmekle uğraşmıyorum direk yeni bir PC çekeceğim o zaman oyun için onu yazılım içinde bunu kullanırım muhtemelen.