Ama Zen'in sadece bir modeli ve Kaby Lake'in de sadece bir modeli yok. Butceye en uygun modelleri karsilastirmak gerekir. Onu anlatmaya calistim
Bu sistem diğerine kıyasla daha iyi oldu diyebilirim. Kasa full tower ve tasarım açısından güzel olduğunu düşündüğüm için -sizin de öyle düşündüğünüzü umarak- ekledim. 750GB SSD vs 6TB HDD size depolama açısından sorun çıkartmaz. Sıvı soğutma ise kendini kanıtlamış olduğundan bir şey demiyorum. RAM kalitesi bence Corsair'den sorulur. Burada da 3200MHz ve CL16 RAM'ler işinizi hayli hayli görecektir. İşlemcinin hat sayısı 4 olduğundan belki RAM'i 64GB yapabilirsin. X99 Deluxe 2 ise gayet kaliteli bir anakart. X99 Godlike Gaming'e kıyasla -bence- daha kaliteli. Ayrıca tasarım açısından çok beğendiğim founders edition GTX 1080 kartlar size çok hoş görünüm ve performans sağlayacaktır.
Not: OC açısından founders edition kartları önermesem de soğutma açısından eskisi kadar ısınmadığı için önerim bu yönde. Herkes founders edition kartları soğutma açısından kötülese de bence alınabilecek seçimler.