GTX 1080 SLI PC Toplama

Bir de kardesim buraya sorman gayet iyi olmus. Biz tavsiyede bulunuyoruz. Goz goregore niye seni yanlisa atalim. O kadar para veriyorsun bir ise yarasin demi. Az da butce belirtseydin herkes ne yapacagini daha iyi bilirdi.
Guncelleme: @KralGS ben sizin sistemi aldiginizi sandim kusura bakmayin. :D

Kaby Lake işlemci zaten şu anda kullanılan 1xx anakartlar ile uyumlu olacakmış, AMD Zen'i önerdim çünkü AMD fuarında i7 6900k'yı render performansı olarak az bir farkla yendi.
Ama Zen'in sadece bir modeli ve Kaby Lake'in de sadece bir modeli yok. Butceye en uygun modelleri karsilastirmak gerekir. Onu anlatmaya calistim

Bu sistem diğerine kıyasla daha iyi oldu diyebilirim. Kasa full tower ve tasarım açısından güzel olduğunu düşündüğüm için -sizin de öyle düşündüğünüzü umarak- ekledim. 750GB SSD vs 6TB HDD size depolama açısından sorun çıkartmaz. Sıvı soğutma ise kendini kanıtlamış olduğundan bir şey demiyorum. RAM kalitesi bence Corsair'den sorulur. Burada da 3200MHz ve CL16 RAM'ler işinizi hayli hayli görecektir. İşlemcinin hat sayısı 4 olduğundan belki RAM'i 64GB yapabilirsin. X99 Deluxe 2 ise gayet kaliteli bir anakart. X99 Godlike Gaming'e kıyasla -bence- daha kaliteli. Ayrıca tasarım açısından çok beğendiğim founders edition GTX 1080 kartlar size çok hoş görünüm ve performans sağlayacaktır.
Not: OC açısından founders edition kartları önermesem de soğutma açısından eskisi kadar ısınmadığı için önerim bu yönde. Herkes founders edition kartları soğutma açısından kötülese de bence alınabilecek seçimler.

Dosya Ekleri

• 15325TL.txt
    1,7 KB · Görüntüleme: 168
Ama Zen'in sadece bir modeli ve Kaby Lake'in de sadece bir modeli yok. Butceye en uygun modelleri karsilastirmak gerekir. Onu anlatmaya calistim

Bu sistem diğerine kıyasla daha iyi oldu diyebilirim. Kasa full tower ve tasarım açısından güzel olduğunu düşündüğüm için -sizin de öyle düşündüğünüzü umarak- ekledim. 750GB SSD vs 6TB HDD size depolama açısından sorun çıkartmaz. Sıvı soğutma ise kendini kanıtlamış olduğundan bir şey demiyorum. RAM kalitesi bence Corsair'den sorulur. Burada da 3200MHz ve CL16 RAM'ler işinizi hayli hayli görecektir. İşlemcinin hat sayısı 4 olduğundan belki RAM'i 64GB yapabilirsin. X99 Deluxe 2 ise gayet kaliteli bir anakart. X99 Godlike Gaming'e kıyasla -bence- daha kaliteli. Ayrıca tasarım açısından çok beğendiğim founders edition GTX 1080 kartlar size çok hoş görünüm ve performans sağlayacaktır.
Not: OC açısından founders edition kartları önermesem de soğutma açısından eskisi kadar ısınmadığı için önerim bu yönde. Herkes founders edition kartları soğutma açısından kötülese de bence alınabilecek seçimler.
Çok güzel olmuş, RAM'i Gskill Trident Z ile değiştirsen olmaz mı, ayrıca Founders Edition kartlar daha fazla ısınır, ayrıca referans kartlardan hiçbir performans artısı yok.

Çok güzel olmuş, RAM'i Gskill Trident Z ile değiştirsen olmaz mı, ayrıca Founders Edition kartlar daha fazla ısınır, ayrıca referans kartlardan hiçbir performans artısı yok.
Bence RAM işini Corsair iyi biliyor. Tabii ki kullanacak kişi sistemde -yanlış bir hareket olmadığı sürece- istediği değişikliği yapabilir. Dediğim gibi founders edition GTX760 ile GTX1080 arasında soğutma açısından olumlu bir artış var; ancak önerdiğim kasanın kırmızısı alınıp bir de MSI GTX1080 eklendi mi tamam olabilir.
MSI Nvidia GeForce GTX 1080 GAMING X 8GB 256Bit GDDR5X Fiyatı
Monitör olarak ise: ASUS 27" PG278Q 1ms 144Hz 2K DP G-Sync 3D Gaming Monitör
ASUS 28" PB287Q 1ms 4K HDMI+DP Gaming Monitör
bunları öneririm. Toplam bir 18.000TL civarına geliyor.

Son düzenleme:
Beyler önerileriniz için teşekkür ederim ne toplayacağıma karar verdim ne alacağımada zaten renderlik bit işim olmadığından işlemciyide 6850k alıp işini bitiricem hepinize cidden teşekkür ederim konu kilitlenebilir

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı