GTX 1080 Ti için 2K 144 Hz monitör önerisi

benderli

Hectopat
Daha fazla  
Asus GTX 1080 Ti Poseidon için 2K 144 Hz monitör önerecek var mı? Samsung C27GH70 düşündüm ama G-sync yokmuş o yüzden Asus mu alsam diyorum, öneriniz nedir?

Kullanmakta olduğum monitörüm Dell S2716DG'yi sonuna kadar tavsiye ederim. TN panel fakat o kadar kaliteli ki, ufak bir kalibrasyondan sonra harika bir görüntü elde edebilirsiniz. Yalnız monitörün tek sıkıntısı 1ms'de ghosting yapması. Default olarak 3ms geliyor ve monitör üzerinden 1ms'ye ye indirilebiliyor fakat bunu yapınca özellikle yazılarda yukarı aşağı yaptıkça ghosting problemleri başlıyor.

Bunun dışında bir sorunu yok 1 ayı aşkın süredir her gün kullanıyorum. Sizin sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.

Bütçenizi bilmiyorum ama 2K 144 Hz monitör için Asus PG279Q önerebilirim. Monitör 165 Hz ve G-Sync bulunuyor ayrıca 4 ms tepkime süresi var. Birde IPS panel ve gerçek 8 bit. Şuraya da özelliklerini bırakayım.
ROG SWIFT PG279Q | Monitör | ASUS Türkiye

@benisec_benisec Dell S2716DG önerdiginiz monitörün iyi oldugunu duydum ama 1ms de sıkıntıların yaşanması fikrimi degiştirdi. Oraya 1ms yazıyorlarsa hakkını vermesi lazım bence. Bende monitör arıyorum bakayım ne olcak.

@benisec_benisec Dell S2716DG önerdiginiz monitörün iyi oldugunu duydum ama 1ms de sıkıntıların yaşanması fikrimi degiştirdi. Oraya 1ms yazıyorlarsa hakkını vermesi lazım bence. Bende monitör arıyorum bakayım ne olcak.

Evet 1ms'da sorunlar var 3ms'da kullanıyorum standart modda. Açıkçası önceki monitörüm 1ms'di farkı anlamayamadım. 5ms olsa yine anlayamazdım farkı. Önemli olan yenileme hızı. 1-5ms aralığı sorun oluşturmuyor oyuncu açısından.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı