GTX 1080 Ti İçin Marka Önerisi

AORUS GeForce GTX 1080 Ti Xtreme Edition
Fanlı modeller arasında bu ekran kartı en tepede yer alan bir model.
Gigabyte Aorus GTX 1080 TI XTREME EDITION 11GB 352Bit GDDR5X Fiyatı

Aşağıdaki link üzerindeki ürünü almayı düşünebilirsiniz.
Zotac GeForce GTX1080 Ti AMP Extreme Core Edition 11GB Fiyatı

Ancak yeni seriyi bekleyin bence.
Geçen ay 4.500 TL civarına Zotac GeForce GTX 1080 Ti AMP Extreme Edition almadım. Kararsızlık ve yeni seriyi bekleme yüzünden.
GTX 1080 Ti modellerine 5.000 TL den fazla para vermek ileride pişman olmanıza sebep olabilir.

Bunlar firmaların tepe modelleri.
Şu kesinlikle daha iyidir diyemeyiz.
Görünüş olarak benim favorilerim;
  1. Galax GeForce GTX1080Ti HOF 11GB 352Bit GDDR5X Ekran Kartı (GLX-80IUJBDHQ7FZ) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri
  2. Zotac GeForce GTX1080 Ti AMP Extreme Core Edition 11GB Fiyatı
  3. ASUS ROG STRIX GTX1080 Ti 11G GAMING GDDR5X 352Bit Nvidia Geforce Ekran Kartı | ITOPYA
Bunlar bana göre en karizmatikleri :)

Ancak bunlara para vermezdim daha ucuzlara aynı GPU'ya sahip kaliteli modeller var.

Görünüş olarak EVGA diğer markaların üst modellerine göre zayıf kalıyor dediğin gibi.
Ancak tüketici için en önemli nokta sunulan donanım bileşenleri, kalitesi ve satış sonrası destek çok daha önem taşıyor.
6000 TL verildikten sonra ışıklı mışıklı olmasını beklemek yanlış olmaz bence. Zaten merdiven altı parçada kullanamazlar 1080 Ti'da. Bu arada evet EVGA'nın görüntüsünü %45'ten fazla insan beğenmiyor kısaca yalnız değilsiniz.

6000 TL verildikten sonra ışıklı mışıklı olmasını beklemek yanlış olmaz bence. Zaten merdiven altı parçada kullanamazlar 1080 Ti'da. Bu arada evet EVGA'nın görüntüsünü %45'ten fazla insan beğenmiyor kısaca yalnız değilsiniz.
Doğru diyorsun insan okadar para veriyor az bir para değil, dış görünüşünede azcık önem verselermiş keşke.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı