GTX 1080 Ti ile LoL Oynayan Kullanıcılar

whywouldnt?

Hectopat
Yer
Linkin Park
Atıyorum biri var oynadığı oyun LoL, CS:GO filan oynuyor çoğu kişi de böyle forumda görüyorum adam 1070 veya üstü kartla LoL oynuyor başka oyunda oynamıyor. Neden nereden geliyor bu boşa para harcama isteği bilmiyorum. GTX 1050 Ti ile oyunu çoook rahat oynayabilecek iken neden 1070 alsın ki biri LoL için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ve türleri gelip geçicidir. Bugün LoL oynayan adam 1-2 sene sonra sıkılıp Cyberpunk 2077 oynar. İleride yükseltme ile uğraşmak istemeyen adam basıyor GTX 1080 Ti'ı.

Tabii tercih meselesi isteyen herkes istediği donanımla istediği oyunu ve yine istediği kadar oynar :)

Oyun ve türleri gelip geçicidir. Bugün LoL oynayan adam 1-2 sene sonra sıkılıp Cyberpunk 2077 oynar. İleride yükseltme ile uğraşmak istemeyen adam basıyor GTX 1080 Ti'ı.

Tabii tercih meselesi isteyen herkes istediği donanımla istediği oyunu ve yine istediği kadar oynar :)
Ben sanmıyorum LoL'den başka bir şey oynayacağını ama tercih meselesi bence saçma bir durum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı