GTX 1080 Ti Marka Önerisi

Minato

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1080 Ti alacağım, hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz? Ben Gigabyte Aorus Extreme Edition düşünüyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar GTX 1080 Ti alacağım, hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz? Ben Gigabyte Aorus Extreme Edition düşünüyorum. Teşekkürler.
Bir arkadaşında dediği gibi "Evga" marka alabilirsiniz. Soğutucuları oldukça başarılı ve güzel bir hız aşırtma yapıyorlar. Ancak fazla güç tüketiyorlar. Size tavsiyem güzel bir güç kaynağı seltifikalı olsun ve ısınmayan bir kasa.

Bir arkadaşında dediği gibi "Evga" marka alabilirsiniz. Soğutucuları oldukça başarılı ve güzel bir hız aşırtma yapıyorlar. Ancak fazla güç tüketiyorlar. Size tavsiyem güzel bir güç kaynağı seltifikalı olsun ve ısınmayan bir kasa.

Aerocool Strike-X 1100W 80+ Gold Sertifikalı güç kaynağım var.

Amazon'dan alacaksanız EVGA alın. EVGA FTW3 siparişi verdik akrabamada güzel kart.

Kaç dolara aldınız ?

Güzel tavsiye ettin şu an. Marka önerisi demiş adam. Neyse. Ben MSI derdim soğutması güçlü olduğundan ve deneyimlerimden ötürü.
Cevap yazmadan önce konuyu okuyun. Konu sahibi Gigabyte düşünüyorum demiş, Furkan da güzel kart al demiş. Ne var bunda?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı