Güzel tavsiye ettin şu an. Marka önerisi demiş adam. Neyse. Ben MSI derdim soğutması güçlü olduğundan ve deneyimlerimden ötürü.Güzel kart al.
Bir arkadaşında dediği gibi "Evga" marka alabilirsiniz. Soğutucuları oldukça başarılı ve güzel bir hız aşırtma yapıyorlar. Ancak fazla güç tüketiyorlar. Size tavsiyem güzel bir güç kaynağı seltifikalı olsun ve ısınmayan bir kasa.Arkadaşlar GTX 1080 Ti alacağım, hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz? Ben Gigabyte Aorus Extreme Edition düşünüyorum. Teşekkürler.
Bir arkadaşında dediği gibi "Evga" marka alabilirsiniz. Soğutucuları oldukça başarılı ve güzel bir hız aşırtma yapıyorlar. Ancak fazla güç tüketiyorlar. Size tavsiyem güzel bir güç kaynağı seltifikalı olsun ve ısınmayan bir kasa.
Amazon'dan alacaksanız EVGA alın. EVGA FTW3 siparişi verdik akrabamada güzel kart.
Cevap yazmadan önce konuyu okuyun. Konu sahibi Gigabyte düşünüyorum demiş, Furkan da güzel kart al demiş. Ne var bunda?Güzel tavsiye ettin şu an. Marka önerisi demiş adam. Neyse. Ben MSI derdim soğutması güçlü olduğundan ve deneyimlerimden ötürü.
Toplam 920 dolar civarına denk geldi.Aerocool Strike-X 1100W 80+ Gold Sertifikalı güç kaynağım var.
Kaç dolara aldınız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.