GTX 1080 Ti Sistem Oyunda Mavi Ekran Hatası

ShLixNa

Decapat
Sistemim toplama daha 1 yılı dolmamış bir sistemdir aldığım günden beri bazı oyunlarda mavi ekran hatası vermekte.

Hata şu şekilde: "Kişisel Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor bu işlemden sonra yeniden başlatılacak"

Bu hatayı nedense her oyunda almıyorum bazı oyunlarda alıyorum örneğin GTA V, Dying Light vs vs.
Bu hatayı almadan önce bilgisayar çok fazla ısınıyor ve fanlar harıl harıl çalışmaya başlıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Oyunlardan zevk almamaya başladım artık maalesef.
Sistemim:
  • Windows 10 Home
  • Nvidia Asus Strix GTX 1080 Ti OC
  • Asus Z370-H

MiniDump : MinDump Dosya

Sistemim toplama daha 1 yılı dolmamış bir sistemdir aldığım günden beri bazı oyunlarda mavi ekran hatası vermekte.

Hata şu şekilde: "Kişisel Bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor bu işlemden sonra yeniden başlatılacak"

Bu hatayı nedense her oyunda almıyorum bazı oyunlarda alıyorum örneğin GTA V, Dying Light vs vs.
Bu hatayı almadan önce bilgisayar çok fazla ısınıyor ve fanlar harıl harıl çalışmaya başlıyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistemim:
  • Windows 10 Home
  • Asus Z370-H

Bilgisayar ısınıyorsa koruma amaçlıdır tahminimce mavi ekran vermesi.

Sistemim:
  • Windows 10 Home
  • Asus Z370-H

Bence oyunlari ve ihtiyaciniz olan seyleri yedekleyip temiz bir format atin direk guvendiginiz bir bilgisayarciya gotururseniz daha iyi olur donanim kaynak li da olabilir

Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Ve bir de sıcaklık değerlerini AIDA64 ile kontrol etmeyi deneyin. Aşırı ısınma sonrası tedbir amaçlı mavi ekran hatası alıyor olabilirsiniz.

Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Ve bir de sıcaklık değerlerini AIDA64 ile kontrol etmeyi deneyin. Aşırı ısınma sonrası tedbir amaçlı mavi ekran hatası alıyor olabilirsiniz.
Ekran kartı sürücüm güncel evet. Sıcaklık değerlerini ölçmek amacıyla oyuna 4 seferdir giriyorum fakat şimdi de oyuna girdiğim gibi mavi ekran vermeye başladı.

@Gökdeniz Yağcı bu sistemi bakkala mı götüreceğiz? Intel sisteme Hackintosh kurulamaz diyen bakkallara yani. Sistemin oyun içi sıcaklıklarını atın, ısıdan kaynaklı gibi gözüküyor.
Haklısınız bakkallar konusunda maalesef. Ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum gerçekten hevesle topladığım bilgisayarımın hüsranla sonuçlanması hoşuma gitmiyor açıkçası. Sıcaklık konusunda da Dying Light oyunun da GPU 70 derece oluyor . Ama buna rağmen mavi ekran alıyorum.

Haklısınız bakkallar konusunda maalesef. Ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum gerçekten hevesle topladığım bilgisayarımın hüsranla sonuçlanması hoşuma gitmiyor açıkçası. Sıcaklık konusunda da Dying Light oyunun da GPU 70 derece oluyor . Ama buna rağmen mavi ekran alıyorum.
CPU kaç derece oluyor onu da söyleyin. Bir de şuna dikkat edin: Yarım saat sonra mavi ekran geliyorsa 29. Dakikada ölçüm yapacaksınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı