tahaeness Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Merhaba Forza Horizon 4 oynuyorum yarım saat oynadığımda oyun hiçbir hata vermeyip donarak çöküyor sadece Görev Yöneticisi'nden kapatabiliyorum çökünce bu konuda bilgisi olan birisi yardım edebilir mi?
Merhaba Forza Horizon 4 oynuyorum yarım saat oynadığımda oyun hiçbir hata vermeyip donarak çöküyor sadece Görev Yöneticisi'nden kapatabiliyorum çökünce bu konuda bilgisi olan birisi yardım edebilir mi?
byzzantion Megapat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 195 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz Card name: Radeon RX 580 8GB 256Bit GDDR5 DUAL-RX580-O8G Motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K Memory: Kingston 8x2GB 1600MHZ DDR3 Ram KVR16LS11-8 (PC3-12800) Operating System: Windows 10 Pro 64-bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #11 tahaeness dedi: Denedim bir sorun yok Dosyalarda. Genişletmek için tıkla... ForzaFix diye bir .bat var idi onu deneyebilirsiniz istiyorsanız. Technopat konularında bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
tahaeness dedi: Denedim bir sorun yok Dosyalarda. Genişletmek için tıkla... ForzaFix diye bir .bat var idi onu deneyebilirsiniz istiyorsanız. Technopat konularında bulabilirsiniz.
KS KS tahaeness Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #12 byzzantion dedi: Forzafix diye bir .bat var idi onu deneyebilirsiniz istiyorsanız. Technopat konularında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni format atılmış cihazlarda forzafix işe yaramıyor diyorlar ama yine de deneyeceğim. tahaeness dedi: Yeni format atılmış cihazlarda forzafix işe yaramıyor diyorlar ama yine de deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır çalışmıyor. Son düzenleme: 2 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
byzzantion dedi: Forzafix diye bir .bat var idi onu deneyebilirsiniz istiyorsanız. Technopat konularında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni format atılmış cihazlarda forzafix işe yaramıyor diyorlar ama yine de deneyeceğim. tahaeness dedi: Yeni format atılmış cihazlarda forzafix işe yaramıyor diyorlar ama yine de deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır çalışmıyor.