GTX 1080 Ti vs RTX 3050 Ti

Senin RX580 ile nasıl 7600 MB yaptığını çözmeye çalışıyorum hala.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki arkadaşta cin versiyonu olan ve daha düşük performanslı 2048sp 16 GB ile 11GB kullanım goruyor ne kadar FPS dibe vursada.

Senin RX580 ile nasıl 7600 MB yaptığını çözmeye çalışıyorum hala.

VRAM leak olduysa artık. Hayır ben de 2 sene önce 5500 XT 8 GB kullanıyordum 2015'de piyasaya çıkmış Rise of The Tomb Raider VRAM'in hepsini sömürüyordu bazı yerlerde.

Onu referans alacak olsaydım bugün 1080P'de 16 GB'dan aşağısını almazdım. 2K ve 4K'dakiler de taş yesin artık.

2-3 optimizasyon özürlüsü TLOU, Resident Evil 4 remake gibi oyunlar ile test edip yetersiz diyorlar. 12 olsa tabii ki daha iyi olurdu ancak kötü optimizasyona sahip oyunlardan bahsediyoruz. 4K high ayarlarda 6.5GB VRAM kullanıyor Cyberpunk.

10 FPS alıyorum ama olsun VRAM var VRAM .

Bak 8 GB'lık kart 60+ FPS alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080 Ti çok eski kart. Her ne kadar iş görse de kart artık eskidi ve güncel kartlara geçmek gerekiyor. RTX 3050 Ti, hatırladığım kadarıyla laptop ekran kartı. Masaüstü versiyonu yok. Şimdi, laptop mu yoksa masaüstü mü kullanıyorsunuz? Önce bunu öğrenmek isterim. Masaüstü kullanıyorsanız da işlemciniz ve net bütçeniz nedir? İki ekran kartından daha iyi bir kart önermek isterim.

3050 Dual yanlış yazmışım. Bana ikisini de sat 4000 serisi al dediler öyle yapmayı düşünüyorum tabii seninde tavsiyeni almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…