GTX 1080 Ti Zotac vs MSI

MrMaJeRe

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimde hali hazırda Zotac GTX 1080 Amp Extreme Edition var ama gözüm TI serilerinde, kafamda ise 2-3 model var.

İlk model yine Zotac firmasından, GTX 1080 TI AMP Extreme Edition

Base clock: 1,645 MHz
Turbo clock: 1,759 MHz
Memory clock: 1400 MHz = 11,200 MHz effective data-rate

Diğer bir seçenek ise MSI GTX 1080 TI Lightning Z

Base clock: 1582
Turbo clock: 1695 Mhz
Memory clock: 11,120 MHz

En son seçenek ise henüz piyasaya çıkmamış olan EVGA GTX 1080 TI Kingpin Edition

EVGA bu kart ile 2025 MHz garanti ediyor her kullanıcıya.

Kartlar yurt dışından temin edileceği için maksimum 800-850 USD arası bir bütçe var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tip şeyleri kafana takmana gerek yok, zaten bunların amacı O.C potansiyelinin yüksek olması. Adam tutup 480 mm radyatör bağlıyor, sonra custom sıvı soğutma bloğu takıyor ekran kartına, ondan sonra kolay kolay ısınmıyor. Ama sizin böyle bir şey yapma imkanınız yok sanırım. Zaten gerekte yok, hangisi güzelse size göre, hangisi bütçenize uygunsa bir tanesini alabilirsiniz. MSI soğutma performansı güzeldir, diğerlerine ekstra para vermeye değmez. (y)

Uzun zamandır Zotac kullanıyorum tercih edebilirsin. 1080ti modellerinin karşılaştırma videosu var Youtube'da genelde Zotac modeli en yüksek görünüyor ama 1-2 FPS yani fiyatı makul görüntüsü güzel geleni seçebilirsin aslında. Ben kullandığım için Zotac modelini öneriyorum sana. 1080ti serisini kullanmadım.

Galiba Zotac alacağım çünkü Evga Kingpin satış tarihi Temmuz ayı olarak gösteriyor, o kadar süre beklemek istemiyorum, şu an en hızlısı Zotac gözüktüğü için onu alabilirim, hepsinin fiyatı aşağı yukarı aynı seviyede zaten.

Galiba Zotac alacağım çünkü Evga Kingpin satış tarihi Temmuz ayı olarak gösteriyor, o kadar süre beklemek istemiyorum, şu an en hızlısı Zotac gözüktüğü için onu alabilirim, hepsinin fiyatı aşağı yukarı aynı seviyede zaten.
Söylediğim gibi hangisi hoşuna giderse onu al, çünkü bunu sen kullanacaksın. Biz burada neyin ne olduğunu söyleriz o kadar. Zotac güzel ve kaliteli bir markadır bu arada (y). Yalnız hiç kullanmadığım ve çevremde kullananlarda sorun yaşamadığı için bilemiyorum, yani garantisi, müşteri hizmetleri vs. Ama ürünlerini bir yakınım kullanmıştı. (y)(y)(y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı