GTX 1160 Beklemeye Deger mi?

Dolar artmadan al. Seni çok etkilemez.
Daha nereye artacak ya
Dedigin gibi ama neden NVIDIA'ya tepki yağmıyor ?
Sürekli bir şeyler söyleyip sonra erteliyorlar.
Benim de beklentim belki GTX 1170 GTX 1060 fiyatına olursa diyeydi...

İlk olarak 1180 ve 1170'in çıkacağını düşünürsek 1160 sene sonu çıkar büyük ihtimalle.

GTX 1170 GTX 1060 fiyatına olursa diyeydi...

Bu dediğin imkansız. Yeni nesil kartlarda GDDR6 teknolojisi kullanılacak. Bu performansı arttıracak ama maaliyetler yükselecek. Yabancı bir forum sitesinde 1180 fiyatının 999$ olacağı tahmin ediliyor yazıyordu. Emin ol şu an GTX 1060 bir diz üstü alırsan pişman olmazsın.

Zaten önce masaüstü modeller çıkıyor. En erken 9 ay sonra mobil yani diz üstü modeller çıkıyor. O yüzden kafana takma. Al geç.

AMD düzgün bir hamle yapmadığı sürece Nvidia tarafından kart beklemeyin. Zaten lider konumdalar. Tuzları kuru olduğu için ya çıkması ertelenecek ya da çok az performans farkı ile çıkacaktır. Benim tahminim ise AMD yeni kart çıkarmadığı ve pazarda korku yaratmadığı sürece Nvidia kart gelmeyeceği şeklinde.

İntel 2020 yılında yardıracak. O zamana kadar yapacak bir şey yok.

Teşekkürler arkadaşlar, alcam beklemeye değmezmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
@LeViAcKeRMaN Benim İntel tarafından beklentim yok aslında. Daha önceleri denemeleri de oldu. Pazarın yine İntel egemenliğine izin vereceğini sanmıyorum. Masaüstü için çok aşırı denge kaybı yaratmaz ama Notebook gibi ürünlerde, İntel diğer firmalara fırsat vermeyecektir. Bu sebeple düzgün bir ürün çıkaracağını sanmıyorum. Belki HD Graphics' in bir tık ötesine çıkabilir ve APU benzeri sistemler görürüz.

1080 ve 1170 mayıs ayında çıkmış 2016'nın. 1060 ise Temmuz'da çıkış yapmış sanırım yanlış olabilir mobil pazara ise topluca girmiş 1080, 1070, 1060 topluca mobil pazarına Ağustos'ta tanıtmışlar yani 1 aya da o zaman çıkarmışlardır ürünlerini. 1160 1060'a göre pahalı olacağı kesin zaten daha performanslı bir ürünü ucuza satmalarının anlamı yok fiyat konusunda ucuzluk beklemeyin ha sabredersiniz biraz daha para biriktirmiş olursanız o zaman sizin için sıkıntı olmaz. Ben 1160'ın 1070 seviyesine yaklaşacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…