GTX 1650 Batman Arkham Knight düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

melih8

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
IM2P33F3 NVMe ADATA 256GB SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1650
Batman Arkham Knight'ta düşük FPS alıyorum. Kendi sistemime benzer videolara baktığımda onlar 60 FPS Ultra ayarlarda alırken ben düşük ayarlarda 20-30 FPS bazen de 50 FPS oynuyorum. Sizce sebebi nedir? (acaba oyun Intel HD Graphics ile mi çalışıyor diye baktım da yok, GTX 1650 ile çalışıyor)
Sistemim:
GeForce GTX 1650.
Intel i7-9750H
16 GB RAM.

Batman Arkham Knight'ta düşük FPS alıyorum. Kendi sistemime benzer videolara baktığımda onlar 60 FPS Ultra ayarlarda alırken ben düşük ayarlarda 20-30 FPS bazen de 50 FPS oynuyorum. Sizce sebebi nedir? (acaba oyun Intel HD Graphics ile mi çalışıyor diye baktım da yok, GTX 1650 ile çalışıyor)
Sistemim:
GeForce GTX 1650.
Intel i7-9750H
16 GB RAM.

Oyun korsanmı. Oyunda zaten optimasyon soruni vardı ama 1 senedir Steam versiyonunda o sorun kalktı korsansa ondan kasıyor olabilir. Ben geçen sene 1660 Super ile yüksek ayarlarda 70 80 FPS'de oynamıştım.

Oyun korsanmı. Oyunda zaten optimasyon soruni vardı ama 1 senedir Steam versiyonunda o sorun kalktı korsansa ondan kasıyor olabilir. Ben geçen sene 1660 Super ile yüksek ayarlarda 70 80 FPS'de oynamıştım.
Oyun orijinal steam versiyonudur. Sorun bilgisayarda mı anlayamadım.

Keskinleştirme inanılmaz derece FPS düşürür. 2X yapın ya da kapatın.

Trilinearda oynuyordum. Sanırım kapalıdan sonraki en düşük ayar. Yine de onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı