Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.795 Çözümler 24 3 Şubat 2024 #61 517298 dedi: 6600 liralık kart elimde patlıcağına 1350 liralık RX 570 patlasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam, zaten kart param güvende denen zımbırtı kullanılarak alınırsa bir sıkıntı da çıkmaz.
517298 dedi: 6600 liralık kart elimde patlıcağına 1350 liralık RX 570 patlasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam, zaten kart param güvende denen zımbırtı kullanılarak alınırsa bir sıkıntı da çıkmaz.
E Etish0309 Centipat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #62 Particle Cannon dedi: Aynen öyle hocam, zaten kart param güvende denen zımbırtı kullanılarak alınırsa bir sıkıntı da çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle alacağım, onu da geçen sefer burda tavsiye ettiler.
Particle Cannon dedi: Aynen öyle hocam, zaten kart param güvende denen zımbırtı kullanılarak alınırsa bir sıkıntı da çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle alacağım, onu da geçen sefer burda tavsiye ettiler.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 3 Şubat 2024 #63 Particle Cannon dedi: Aynen öyle hocam, zaten kart param güvende denen zımbırtı kullanılarak alınırsa bir sıkıntı da çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Param güvende alıcıyı koruyor. Satıcı iade almak istemese bile sahibinden parayı iade ediyor zaten.
Particle Cannon dedi: Aynen öyle hocam, zaten kart param güvende denen zımbırtı kullanılarak alınırsa bir sıkıntı da çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Param güvende alıcıyı koruyor. Satıcı iade almak istemese bile sahibinden parayı iade ediyor zaten.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.795 Çözümler 24 3 Şubat 2024 #64 517298 dedi: Param güvende alıcıyı koruyor. Satıcı iade almak istemese bile sahibinden parayı iade ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Çok iyi ancak bu param güvende olayında bazen sahte mailler falan atıldığını duymuştum.
517298 dedi: Param güvende alıcıyı koruyor. Satıcı iade almak istemese bile sahibinden parayı iade ediyor zaten. Genişletmek için tıkla... Çok iyi ancak bu param güvende olayında bazen sahte mailler falan atıldığını duymuştum.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 3 Şubat 2024 #65 Particle Cannon dedi: Çok iyi ancak bu param güvende olayında bazen sahte mailler falan atıldığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgim yok bu konuda. Sahte link atıp dolandırabiliyorlarmış galiba öyle bir şey duymuştum ben.
Particle Cannon dedi: Çok iyi ancak bu param güvende olayında bazen sahte mailler falan atıldığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Pek bir bilgim yok bu konuda. Sahte link atıp dolandırabiliyorlarmış galiba öyle bir şey duymuştum ben.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.710 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 3 Şubat 2024 #66 Particle Cannon dedi: Çok iyi ancak bu param güvende olayında bazen sahte mailler falan atıldığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Ben yaşadım adamlar link atıyor param güvende diye para gidiyor.
Particle Cannon dedi: Çok iyi ancak bu param güvende olayında bazen sahte mailler falan atıldığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Ben yaşadım adamlar link atıyor param güvende diye para gidiyor.