Merhabalar, aşağıda gördüğünüz sistem için monitör önerir misiniz?
Biraz araştırdım bazıları o ekran kartı için 75Hz üstünü geçmeyin ekranda kasmalar olur diyor bazıları da bunu yalanlıyor bu yüzden kararsız kaldım.
Bütçe 1000-1500 TL arası (monitör fiyatlarını tam bilmiyorum. Bu sistem için bu fiyat aralığında monitör yoksa rastgele önerin)
Şimdiden teşekkürler.
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.
Biraz araştırdım bazıları o ekran kartı için 75Hz üstünü geçmeyin ekranda kasmalar olur diyor bazıları da bunu yalanlıyor bu yüzden kararsız kaldım.
Bütçe 1000-1500 TL arası (monitör fiyatlarını tam bilmiyorum. Bu sistem için bu fiyat aralığında monitör yoksa rastgele önerin)
Şimdiden teşekkürler.
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
NOVA-1660S oyuncu bilgisayarı Intel i3-10100F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Şimdiden teşekkürler.