GTX 1650 görüntü bozulmaları

kyra66

Femtopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan GTX1650 almıştım, bugün geldi elime, kartı taktım ama kartta bir problem var galiba. Ekrana gelen görüntüyü atıyorum, bir bakabilir misiniz, ne yapmam gerekiyor?

Denediğim şeyler;
1-Farklı bir monitörle denedim, yine aynı görüntü.
2-Farklı bir kabloyla denedim, yine aynı sonuç.
3-Onboardla denedim, görüntü alabildim.
Kendi çıkarımıma göre ekran kartı arızalı ama ne yapacağımı bilmiyorum. Hepsiburada müşteri servisini aradım, onlar da ne iade ne de değişim yapamayız dediler. Denemişim sözde.

Dosya Ekleri

• problem.jpeg
    problem.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'dan GTX1650 almıştım, bugün geldi elime, kartı taktım ama kartta bir problem var galiba. Ekrana gelen görüntüyü atıyorum, bir bakabilir misiniz, ne yapmam gerekiyor?

Denediğim şeyler;
1-Farklı bir monitörle denedim, yine aynı görüntü.
2-Farklı bir kabloyla denedim, yine aynı sonuç.
3-Onboardla denedim, görüntü alabildim.
Kendi çıkarımıma göre ekran kartı arızalı ama ne yapacağımı bilmiyorum. Hepsiburada müşteri servisini aradım, onlar da ne iade ne de değişim yapamayız dediler. Denemişim sözde.

Ekran kartını başka cihazda deneyin. Oradada sorun olursa iade talebi oluştur. Cihaz görüntü vermiyor olarak gir. Öyle ya da böyle o iade talebini kabul edecekler. Üzerinde kırılma ezilme herhangi bir şey yoksa kutusu hasar görmemişse iade kabul etmek zorunda. Arızalı cihaz satışı yaptıklarında iadeyi alıp distribütöre gönderirler.

Arızalı olma ihtimali yüksek. Büyük ihtimal biraz zorlarsanız iade alabilirsiniz kanun gereği ayıplı mal olarak değerlendirilir. 15 gün içerisinde kutu içeriği tam olarak fatura kopyasını alarak iade edin.

Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar yarın bir arkadaşıma gidip deneyeceğim kartı.
Olmazsa ki büyük ihtimalle olmayacak Hepsiburada'yla tekrar konuşup halletmeye çalışacağım.

Güç kaynağınız nedir?

Xigmatek X-Power 400W 80+ Bronze.
Cidden ekran kartı dışında herhangi bir şeyde sıkıntı olmasını o kadar çok isterdim ki...
Şu iade işiyle hiç uğraşmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.
Son güncelleme:
Bugün ekran kartını denettim denettiğim yerde çalıştı, arkadaş HDMI VGA dönüşütürücü ile VGA monitöre taktı çalıştı. Cidden anlam veremediğim şeyler oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı