CHEEZE Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Özellikler: GTX 1650 Ekran kartı i5 9300(?) (sonunda bir harf vardı, onu bilmiyorum) 8 GB RAM. Bu laptobum HyperScape'i kaldırır mı? Kaldırmazsa hiç indirmeyeceğim. Düşük ayarlarda rahatça oynasam yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Özellikler: GTX 1650 Ekran kartı i5 9300(?) (sonunda bir harf vardı, onu bilmiyorum) 8 GB RAM. Bu laptobum HyperScape'i kaldırır mı? Kaldırmazsa hiç indirmeyeceğim. Düşük ayarlarda rahatça oynasam yeter.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 1 Haziran 2021 #2 CHEEZE dedi: Özellikler: GTX 1650 Ekran kartı i5 9300(?) (sonunda bir harf vardı, onu bilmiyorum) 8 GB RAM. Bu laptobum HyperScape'i kaldırır mı? Kaldırmazsa hiç indirmeyeceğim. Düşük ayarlarda rahatça oynasam yeter. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki arkadaş maksimum grafiklerde 60 fps almış ancak 2x8 16 GB Ram e sahip siz orta ayarlarda oynarsınız rahatlıkla.
CHEEZE dedi: Özellikler: GTX 1650 Ekran kartı i5 9300(?) (sonunda bir harf vardı, onu bilmiyorum) 8 GB RAM. Bu laptobum HyperScape'i kaldırır mı? Kaldırmazsa hiç indirmeyeceğim. Düşük ayarlarda rahatça oynasam yeter. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki arkadaş maksimum grafiklerde 60 fps almış ancak 2x8 16 GB Ram e sahip siz orta ayarlarda oynarsınız rahatlıkla.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 1 Haziran 2021 #3 CHEEZE dedi: Özellikler: GTX 1650 ekran kartı. i5 9300(?) (sonunda bir harf vardı, onu bilmiyorum) 8 GB RAM. Bu laptopum Hyper Scape'i kaldırır mı? Kaldırmazsa hiç indirmeyeceğim. Düşük ayarlarda rahatça oynasam yeter. Genişletmek için tıkla... Oynatır.
CHEEZE dedi: Özellikler: GTX 1650 ekran kartı. i5 9300(?) (sonunda bir harf vardı, onu bilmiyorum) 8 GB RAM. Bu laptopum Hyper Scape'i kaldırır mı? Kaldırmazsa hiç indirmeyeceğim. Düşük ayarlarda rahatça oynasam yeter. Genişletmek için tıkla... Oynatır.
Misaj Picopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #4 Yüksek ayarlar 55 civarı alır.