BerkeSZ Kilopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 75 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #1 Öncelikle merhabalar elimde Monster notebook var. Sistem özellikleri: Intel i5 10300H. GTX 1650. 8 GB RAM. Oyunlarda ayarları düşüğe çekiyorum FPS 90 100 araları oluyor yüksek yaparsam da aynı FPS alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
Öncelikle merhabalar elimde Monster notebook var. Sistem özellikleri: Intel i5 10300H. GTX 1650. 8 GB RAM. Oyunlarda ayarları düşüğe çekiyorum FPS 90 100 araları oluyor yüksek yaparsam da aynı FPS alıyorum.
P Pamukluimam Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #2 BerkeSZ dedi: Öncelikle merhabalar elimde Monster notebook var. Sistem özellikleri: Intel i5 10300H. GTX 1650. 8 GB RAM. Oyunlarda ayarları düşüğe çekiyorum FPS 90 100 araları oluyor yüksek yaparsam da aynı FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyunda mı böyle yoksa sadece o oyuna mı özgü? Eğer o oyuna özgünse oyunda ekran kartın darboğaz yapıyodur.
BerkeSZ dedi: Öncelikle merhabalar elimde Monster notebook var. Sistem özellikleri: Intel i5 10300H. GTX 1650. 8 GB RAM. Oyunlarda ayarları düşüğe çekiyorum FPS 90 100 araları oluyor yüksek yaparsam da aynı FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyunda mı böyle yoksa sadece o oyuna mı özgü? Eğer o oyuna özgünse oyunda ekran kartın darboğaz yapıyodur.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 30 Aralık 2020 #4 V-Sync, dikey senkronizayson gibi ayarlar açıksa kapatın. Kapatsan bile yine aynıysa darboğazdır.
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.464 Çözümler 4 30 Aralık 2020 #5 10-20 oynama oluyordur illa ki, ayarları değişince çok fazla bir fark oluşmaz her oyunda.
BerkeSZ Kilopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 75 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #6 Pamukluimam dedi: Her oyunda mı böyle yoksa sadece o oyuna mı özgü? Eğer o oyuna özgünse oyunda ekran kartın darboğaz yapıyordur. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her oyunda. TR-whovian dedi: V-Sync, dikey senkronizayson gibi ayarlar açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Her şey kapalı.
Pamukluimam dedi: Her oyunda mı böyle yoksa sadece o oyuna mı özgü? Eğer o oyuna özgünse oyunda ekran kartın darboğaz yapıyordur. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her oyunda. TR-whovian dedi: V-Sync, dikey senkronizayson gibi ayarlar açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Her şey kapalı.
Bebek Shaun Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 996 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 Ben de aynı sorunu masaüstünde yaşıyorum. Çözüm galiba RAM'i 16 yapmak.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 30 Aralık 2020 #8 BerkeSZ dedi: Öncelikle merhabalar elimde Monster notebook var. Sistem özellikleri: Intel i5 10300H. GTX 1650. 8 GB RAM. Oyunlarda ayarları düşüğe çekiyorum FPS 90 100 araları oluyor yüksek yaparsam da aynı FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... FPS sınırlama olmadığından emin olun.
BerkeSZ dedi: Öncelikle merhabalar elimde Monster notebook var. Sistem özellikleri: Intel i5 10300H. GTX 1650. 8 GB RAM. Oyunlarda ayarları düşüğe çekiyorum FPS 90 100 araları oluyor yüksek yaparsam da aynı FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... FPS sınırlama olmadığından emin olun.
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.854 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Aralık 2020 #9 Pamukluimam dedi: Her oyunda mı böyle yoksa sadece o oyuna mı özgü? Eğer o oyuna özgünse oyunda ekran kartın darboğaz yapıyodur. Genişletmek için tıkla... O ekran kartı o işlemciyle darboğaz yapmaz. Laptoplarda buna dikkat ediyorlar.
Pamukluimam dedi: Her oyunda mı böyle yoksa sadece o oyuna mı özgü? Eğer o oyuna özgünse oyunda ekran kartın darboğaz yapıyodur. Genişletmek için tıkla... O ekran kartı o işlemciyle darboğaz yapmaz. Laptoplarda buna dikkat ediyorlar.
P Pamukluimam Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #10 ftftc_ dedi: O ekran kartı o işlemciyle darboğaz yapmaz. Laptoplarda buna dikkat ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda olabilecek şeyler bunlar. Örnek vericek olursak steamde gta 5 ve gta 4 ü örnek verebiliriz. Gta 5 i kaldıran bilgisayar Gta 4 de sıkıntı çıkarabiliyor çünkü oyunda ne kadar kusursuz işlemci ve ekran kartı olsa da darboğaz yapıyor.
ftftc_ dedi: O ekran kartı o işlemciyle darboğaz yapmaz. Laptoplarda buna dikkat ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda olabilecek şeyler bunlar. Örnek vericek olursak steamde gta 5 ve gta 4 ü örnek verebiliriz. Gta 5 i kaldıran bilgisayar Gta 4 de sıkıntı çıkarabiliyor çünkü oyunda ne kadar kusursuz işlemci ve ekran kartı olsa da darboğaz yapıyor.