GTX 1650 laptop LoL oynarken görüntü bozuluyor

süleyman88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Karadeniz
Daha fazla  
Windows 10 Ryzen 7 4800H GTX 1650 sistemli laptopta LoL da oyun yüklenirken CTRL ve Tab tuşlarına aynı anda basarak masaüstüne geliyorum ve böyle bir görüntü oluşuyor. 2-3 tekrar sonra düzeliyor ekran ve oynarken de böyle bir görüntü oluşmuyor fakat daha önce kullandığım cihazlarda böyle bir sorun oluşmamıştı. Ekran kartı ve sürücüler güncel. İkinci görsel normalde olması gereken ilk görselse dediğim ekran sorunu.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 85
  • 2.png
    990,6 KB · Görüntüleme: 82
Bu sorun bana da olmuştu, benim de sistemim RX5500M ve Ryzen 7 4800H. Oyundan çıktığım sırada falan da buna benzer bir şeyler bir anlık olarak ekranda belirip yok oluyor ve bir kere de fotoğrafını attığınız sorun benim de başıma gelmişti LoL oynarken. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düzelmişti.

Artı -1 Eksi
Ben de her girdiğimde bu sorun oluyor.

Artı -1 Eksi
kardeş bir de görüntü modunu kurcala bazı kartlarda oluyor pencereli çerçevesiz felan dene ben fps drop sorununu çözmüştüm mesela bu şekilde arkadaşımın görüntü titremesi kaybolmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…