150 - 200 FPS alırsın. İşlemcin de iyiyse sorun olmaz.Kaç FPS alır? 1650'si olanlar yazabilir mi? Fark etmez. Merak ettim.
İşlemcin ne ?Kaç FPS alır? 1650'si olanlar yazabilir mi? Fark etmez. Merak ettim.
İşlemcin ne?
150 - 200 FPS alırsın. İşlemcin de iyiyse sorun olmaz.
3050 ile 400-500 FPS arası alıyorum Java'da. Bedrock performansını ve optimizasyonunu bilmem.
Bende Bedrock yok herhalde ama Windows sürümü var.Testini yapar mısınız?
Bu arada bilgisayarda "Bedrock" oynama sebebinizi öğrenebilir miyim? Kesinlikle yargılama amacım yok meraktan sadece.Testini yapar mısınız?
İşlemcin ve RAM'in nedir?
Optimizasyon çok daha iyi mesela javada 32 chunk açıyorum optimizasyonu kötü olduğu için gpu 20 kullanıyor 30 fps alıyorum 100 kullanması lazımBende Bedrock yok herhalde ama Windows sürümü var.
Bu arada bilgisayarda "Bedrock" oynama sebebinizi öğrenebilir miyim? Kesinlikle yargılama amacım yok meraktan sadece.
Bende bedrock yok herhalde ama Windows sürümü var.
Bu arada bilgisayarda "bedrock" oynama sebebinizi öğrenebilir miyim? Kesinlikle yargılama amacım yok meraktan sadece.
Optimizasyon konusunda katılıyorum Java berbat ben zaten OptiFine ya da Sodium kullanıyorum. FPS testini yapacağım şimdi.Benim yok ben 32 chunkta 90-150 arası alıyorum
Optimizasyon çok daha iyi mesela javada 32 chunk açıyorum optimizasyonu kötü olduğu için gpu 20 kullanıyor 30 fps alıyorum 100 kullanması lazım
Varsa kaç chunk kaç FPS.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.