GTX 1650 laptop yerine MacBook alınır mı?

Ekinztrk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI GF63 Thin kullanıcısıyım. Uzun zamandır oyun oynamıyorum, daha çok işlerimle ilgiliyim. Gündelik olarak Premiere Pro, Lightroom, Photoshop, da vinci Resolve gibi programlar kullanıyorum. Laptopumun özellikle şarj probleminden kaynaklı MacBook Pro serisine geçmeyi düşünüyorum fakat hangi seriyi almam gerektiği konusunda kafam karışık. Kendi laptopumun özelliklerini aşağıda belirteceğim, hangi seri MacBook Pro alırsam üzülmeyeceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Laptopumun özellikleri;
GTX 1650 Max-Q ekran kartı.
Intel i7 9750H işlemci.
2x16 GB 2600MHz RAM.

M1 veya M2 işlemcili modellerden biri olabilir.

16" 2019 MacBook Pro tavsiye ederim. Eğer M1/M2 işlemci olsun diyorsanız şu,

M serisi İşlemcili pro serileri bütçemin oldukça üstünde kalıyor maalesef. Air'ların da anladığım kadarıyla oldukça fazla ısınma problemi var. Biraz daha eski i7, i5 tarzı pro modeller hakkında ne düşünüyorsunuz?

M serisi işlemcili Pro serileri bütçemin oldukça üstünde kalıyor maalesef. Air'ların da anladığım kadarıyla oldukça fazla ısınma problemi var. Biraz daha eski i7, i5 tarzı Pro modeller hakkında ne düşünüyorsunuz?

Intel Mac'lerinde M1 Air'den kalma yanı yok. i5 10. nesil MacBook'um vardı Safari açık iken 100 derece idi sistem:)

O zaman mecbur bütçeyi biraz daha arttırıp m1 mac pro alıcaz. en uygun fiyatlısı 8gb ram ve 256gb depolama olanı. Sizce bunlar yine de yeterli olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı