Senjuzka Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 GTX 1650 aldım, takamıyorum. Sorun ne? Dosya Ekleri 20210106_152241.jpg 273,6 KB · Görüntüleme: 229
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 6 Ocak 2021 #2 Clipsi açtın mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Clipsi açtın mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 4 Çözümler 15 6 Ocak 2021 #3 Aynısını yap Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aynısını yap Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 6 Ocak 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #5 Sağdaki soket anahtarını ittirmeniz lazım ki soket açılsın, sonra kartı uygun pozisyona getirdikten sonra biraz güç uygulayın oturur. Artı 0 Eksi
Sağdaki soket anahtarını ittirmeniz lazım ki soket açılsın, sonra kartı uygun pozisyona getirdikten sonra biraz güç uygulayın oturur.
KS KS Senjuzka Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 Heyecandan koruma şeyini çıkarmamışım hallettim, ama kablolar kutudan gelmedi, nasıl bulacağım 6 girişli bir kısım var ama bende 4 girişli bir kablo var taksam çalışır mı? Artı olarak HDMI girişine falan bir şey takmasam çalışır mı? Artı 0 Eksi
Heyecandan koruma şeyini çıkarmamışım hallettim, ama kablolar kutudan gelmedi, nasıl bulacağım 6 girişli bir kısım var ama bende 4 girişli bir kablo var taksam çalışır mı? Artı olarak HDMI girişine falan bir şey takmasam çalışır mı?