GTX 1650 oyun performansı nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
İşlemci = AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor, 3200 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.
Anakart = Prime A320M-K
RAM = 8 GB
Ekran kartı = GTX 1650 4 GB RAM.

Böyle bir sistemim var arkadaşlar ve şu oyunları oynamak istiyorum. Sizce ne kadar FPS alırım ve takılmalar olur mu? Ultra, Low ayarlar fark etmez ama yanında belirtirseniz güzel olur.

RDR2
Far Cry 4 ve 5
Payday 2
Battlefield 4
FIFA 19 ve FIFA 20.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci = AMD Ryzen 5 1600 six-Core Processor, 3200 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci.
Anakart = Prime A320M-K
RAM = 8 GB.

Böyle bir sistemim var arkadaşlar ve şu oyunları oynamak istiyorum. Sizce ne kadar FPS alırım ve takılmalar olur mu? Ultra, Low ayarlar fark etmez ama yanında belirtirseniz güzel olur.

RDR2.
Far Cry 4 ve 5
Payday 2
Battlefield 4
FIFA 19 ve FIFA 20.

İyidir.

RDR2 sonuç: Zor ama oynatır düşük-normal ayarlarda 60FPS.

Far Cry4 ve 5 sonuç: Oynatır.

Payday2 sonuç: Oynatır.

Battlefield 4 sonuç: Oynatır.

FIFA 19 ve FIFA 20 sonuç: Oynatır.

Öncelikle laptop kullanıyorum. Yani ekran kartım masaüstünden daha az güç üretiyor, işlemcim ise seninkinden daha kötü. (Kalanı imzadan öğrenebilirsin.)

RDR 2'de birkaç önemli ayarı Ultra, gerisi orta-yüksek arası ayarlayıp 32-40 FPS arası bir değer almıştım.
Far Cry 5'i Ultra ayarlarda 40 FPS'e sabitledim. (HD textures kapalı).
Payday 2'de ise hiç sorun çekmezsin Laptop olmasına rağmen ultra'da 70 dereceyi geçmedi bile.
FIFA oynamadım net bir bilgim yok ancak tahminimce hepsini rahat oynayabilirsin.

RDR2 sonuç: Zor ama oynatır düşük-normal ayarlarda 60FPS.

Far Cry4 ve 5 sonuç: Oynatır.

Payday2 sonuç: Oynatır.

Battlefield 4 sonuç: Oynatır.

FIFA 19 ve FIFA 20 sonuç: Oynatır.

RDR 2 60 FPS vermesi zor gibi. Bende 1650+ R5 4600H var, incelemelerinde 45 FPS falan alıyordu en fazla.

RDR 2 60 FPS vermesi zor gibi. Bende 1650+ R5 4600H var, incelemelerinde 45 FPS falan alıyordu en fazla.

Bende de var ben Ultra aylarda 40FPS alıyorum ama ben OC falan yaptım o yüzden fazla biraz FPS değerlerim ne kadar derseniz tahminen sizden 10-15FPS fazla alıyor olabilirim işlemci, ekran kartı, RAM hepsini yükselttim ben.

Anakart = Prime A320M-K
RAM = 8 GB

RDR2
Far Cry 4 ve 5
Payday 2
Battlefield 4
FIFA 19 ve FIFA 20.
RDR2: Medium 45-50 FPS
Far Cry 4 ve 5: Ultra 65-70 FPS
Payday 2: Ultra 60-100 FPS
Battlefield 4: Ultra 60-100 FPS
FIFA 19-20: Ultra 4k +100FPS

Aynı kartı ben kullanıyorum, çoğu oyunu medium+high seviyesinde 40-55 FPS arasında oynarsın. Yeniler çıkmaya başladıkça medium-low arası düşeceksin.
RDR2: Medium 45-50 FPS
Far Cry 4 ve Primal: Ultra 65-70 FPS
Payday 2: Ultra 60-100 FPS
Battlefield 4: Ultra 60-100 FPS
FIFA 19-20: Ultra 4k +100FPS

Aynı kartı ben kullanıyorum, çoğu oyunu medium+high seviyesinde 40-55 FPS arasında oynarsın. Yeniler çıkmaya başladıkça medium-low arası düşeceksin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı