GTX 1650 sistem CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası verdi

İşletim sistemi
Windows 11

ardagii

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
ssd
Ekran kartı
gtx 1650
İşlemci
i5-11400h
Merhaba iyi forumlar bilgisayarım 1 saat civarı açık kaldı YouTube'da takıldım vs sonra bu hatayı verdi ve yüzde 0 da takılı kaldı hiç yüzdesi yükselmedi 0 da kaldı yarım saat boyunca. Bazı konulara baktım BlueStacks gibi programlardan kaynaklı bir hataymış genellikle fakat bende BlueStacks GameLoop vs uygulamalar bilgisayarımda yok problemin farklı bir çözümü var mıdır acaba?

Son düzenleme:
Merhaba iyi sosyaller bilgisayarım 1 saat civarı açık kaldı YouTube'da takıldım vs sonra bu hatayı verdi ve yüzde 0 da takılı kaldı hiç yüzdesi yükselmedi 0 da kaldı yarım saat boyunca. Bazı konulara baktım BlueStacks gibi programlardan kaynaklı bir hataymış genellikle fakat bende BlueStacks GameLoop vs uygulamalar bilgisayarımda yok problemin farklı bir çözümü var mıdır acaba?

Minidump veya dump dosyası adı altında hatalar oluşur Windows klasöründe. O hatayı atacağım rehberle forumda yeni bir konu adı atlında paylaşın minidump okumasını bilenler yardımcı olur.

Minidump veya dump dosyası adı altında hatalar oluşur Windows klasöründe. O hatayı atacağım rehberle forumda yeni bir konu adı atlında paylaşın minidump okumasını bilenler yardımcı olur.

Teşekkürler.

1708702610951.png

Fakat dediğiniz minidump klasörü boş gözüküyor.

Son düzenleme:
Mavi ekran yediyseniz boş olmamalı silmiş olma ihtimaliniz var mı? Ayrıca minidumps diye de klasör olabilir yoksa silinmiş olabilir dosya bilemiyorum.

Hayır silmedim fakat bilgisayar yaklaşık yarım saatten fazla mavi ekranda yüzde 0 olarak kaldı kapanmadı sonra ben laptopun sarjını çıkardım kapansın diye ondan kaynaklı olabilir.

Hayır silmedim fakat bilgisayar yaklaşık yarım saatten fazla mavi ekranda yüzde 0 olarak kaldı kapanmadı sonra ben laptopun sarjını çıkardım kapansın diye ondan kaynaklı olabilir.

Yani normalde bende %100 olup kapanmazdı bazen de %0 da kalan ilk sizinkini gördüm. Baştan Windows kurunca benim mavi ekranda takılma durumu düzelmişti de baştan Windows kurmak vakit alıcı.

Chrome donanım ivmesi açık kapalı test et ayrıca ekran kartı sürücüsü güncel değilse güncelle bunlar bu hatayla bağıntılı olabilir.

Yani normalde bende %100 olup kapanmazdı bazen de %0 da kalan ilk sizinkini gördüm. Baştan Windows kurunca benim mavi ekranda takılma durumu düzelmişti de baştan Windows kurmak vakit alıcı.

Chrome donanım ivmesi açık kapalı test et ayrıca ekran kartı sürücüsü güncel değilse güncelle bunlar bu hatayla bağıntılı olabilir.

Chrome donanım ivmesini kapattım ayrıyeten ekran kartı sürücülerim vs hepsi sürekli güncelliyorum halihazırda şu anda da güncel.

Chrome donanım ivmesini kapattım ayrıyeten ekran kartı sürücülerim vs hepsi sürekli güncelliyorum halihazırda şu anda da güncel.

Bir süre takibin yapın tekrar hata verirse konu açarsınız fakat mavi ekran hata analizi %0 kalması garip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı