GTX 1650 sistem DisplayPort ile bağlandığında monitöre görüntü gelmiyor

Buğra Deniz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar.

Monitörüme HDMI kablosu bağladıgımda görüntü alabiliyorum ama DP kablosu ile bağladıgımda görüntü gelmiyor, ekranda DP sinyal yok yazıyor.

Kabloların yerini değiştirmeyi denedim olmadı, driverlerim güncel. Monitörün veya ekran kartımın girişinde problem yok ayrıyeten 1650 için DisplayPort güncellemesi indirmem mi gerekiyor emin değilim, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Sürücü ile alakalı bir durum yoktur, ya monitörün DP girişinde problem vardır ya ekran kartının yada kabloda sıkıntı vardır üçünden biri.

Arkadaşlar iyi akşamlar.

Monitörüme HDMI kablosu bağladıgımda görüntü alabiliyorum ama DP kablosu ile bağladıgımda görüntü gelmiyor, ekranda DP sinyal yok yazıyor.

Kabloların yerini değiştirmeyi denedim olmadı, driverlerim güncel. Monitörün veya ekran kartımın girişinde problem yok ayrıyeten 1650 için DisplayPort güncellemesi indirmem mi gerekiyor emin değilim, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Ben DP kullanıyorum sürücü falan yok eğer ekran kartında sıkıntı yoksa kablo ya da monitörde sıkıntı vardır.

Daha yeni aldım kabloyu mediamarktan, birkaç kişi BIOS'tan ekran kartına ayar yapıp düzelttiğini söylüyor ama bulamadım çözümünü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı