GTX 1650 sistem oyunlarda kasıyor

knaqUantom

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
1TB
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
CORE I7 10T GEN
Merhaba. Ben uzun zamandır sistem özellikleri bulunan laptop ile oyun oynuyorum. İlk başta Windows 10'dum ve her oyunu akıcı bir şekilde oynuyordum. Hatta kasma hiç görmemiştim. Sonra bilgisayarımı Windows 11'e yükseltmeye karar verdim. Windows 11 kurduktan sonra ilk olarak Roblox'ta kasmalar meydana gelmeye başladı (paralı oyunum yok eleştirmeyin). Sonra Fortnite oynamaya başladım ve onda hep ilk açıldığında 5-10 arası FPS alıyordum. Bunların hiçbiri Windows 10'da yoktu. Ne yapmam lazım? Oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.

Merhaba. Ben uzun zamandır sistem özellikleri bulunan laptop ile oyun oynuyorum. İlk başta Windows 10'dum ve her oyunu akıcı bir şekilde oynuyordum. Hatta kasma hiç görmemiştim. Sonra bilgisayarımı Windows 11'e yükseltmeye karar verdim. Windows 11 kurduktan sonra ilk olarak Roblox'ta kasmalar meydana gelmeye başladı (paralı oyunum yok eleştirmeyin). Sonra Fortnite oynamaya başladım ve onda hep ilk açıldığında 5-10 arası FPS alıyordum. Bunların hiçbiri Windows 10'da yoktu. Ne yapmam lazım? Oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.
Windows 10 yap dostum. Başka çözümü yok gibi, belki windows 11e güncelleme getirerek bir gün düzelir.

Windows 11 birazcık öyle illa windows 11 istiyorum dersen güncelleme bekle tavsiyem windows 10 a geç bu arada o sistemle o oyunlar ayıp oluyor :D

NVIDIA kullananlar için windows 11 biraz sıkıntılı gelen güncelleme ile düzeltileceğini söylediler sizde o zamana kadar windows 10 kullanın.

Belki W11 için güncellemeleri henuz uyumlu olmamıştır cihazının, W10'da sorunsuz ise onu kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı