GTX 1650 sistemde FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

Ryonn

Centipat
Daha fazla  
RAM
8GB (1x8GB) DDR4 2933MHz
SSD veya HDD modeli
250GB WD BLUE SN550 M.2 SSD ve 1TB HDD
Ekran kartı
4GB GDDR6 Nvidia GTX1650 Refresh (2020 Sürümü)
İşlemci
Intel i5-10300H-2,5GHz
Merhaba, bu bilgisayarı sanırım 2020 de aldım. Modeli Monster Abra A5 v15.5, linki burada. Anlamadığım şey ise şu: Birçok şey denememe rağmen FPS düşü yaşıyorum benden düşük sistemler bile benden fazla FPS alıyor Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayarımı formatlamama rağmen bu değişmiyor bilgisayarı FreeDOS almıştım ve başta Windows 10 kurmuştum başlarda böyle sıkıntılar yoktu Monster'ın kendi USB sürücüsü sayesinde sürücüleri kuruyordum. Daha sonra Windows 11 geçmiştim. En son Windows 11'deyken Valorant rahat 150-200 FPS oynuyordum fakat FiveM gibi bir oyunda FPS düşmesi yediğim için Windows 10'a geçme kararı aldım. Ama anlamlandıramadığım bir olay... Ekran kartı sürücüm güncel. Intel yonga setini de kurdum ama aldığım bu düşük performansın sebebini hala anlayamadım. Ayrıca 2 ay önce ücretsiz Monster bakım hizmetinden yararlanmıştım yani termal macun, fan temizliği ve BIOS'un güncel olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sorunu çözdüm: Önce Nvidia Studio Driver kurup daha sonra tekrar Game Ready Driver kurdum ve çözüldü. Garip...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…