Kusura bakmayın, geri dönüş sağlayamadım. İlginiz için teşekkür ederim. Sorunu çok tuhaf bir şekilde çözdüm. Monitörde FreeSync Premium varmış, yanlışlıkla onu açmışım. Monitörün ayarlarına baktığımda, 165 olan Hz sürekli 75 ile 74 arasında gidip geliyordu, bir de ekran gidiyordu. Bunu kapattım, düzeldi. Tabii ki bundan önce formatlayıp tüm sürücüleri tekrar kurmuştum, belki bundan oldu ama böyle çözebildim. Tekrardan çok teşekkür ediyorum.
Sorun bende de var ne oldu düzeldi mi? Bir de ben şöyle bir şey eklemek istiyorum. Benim ekran ayarlarını sıfırladım monötör menüsünden 2 gün yapmadı sonra yine yaptı dün de ekran kartını söküp taktım bir gün bpyunca hiç yapmadı ve şimdi yine yaptı ne zaman yapıcagı belli olmuyor. Bende sadece ekran iki saniyeligine kararıp geliyor.
Ben düzelttim. İlk başta formatladım, tüm sürücüleri silip kurdum. İlk başlarda dediğim sorun hiç olmadı, "Oh be" diyordum, sonra yeniden başladı. Monitörü kurcaladım, ayarlarında FreeSync Premium açıktı. Bunu kapattığımda düzeldi, şu ana dek sıkıntı yaşamadım. Ek olarak başka bir forumda gördüm, akım dalgalanması yüzünden olduğu da söyleniyor. Akım korumalı priziniz yoksa bir de takıp deneyin, belki işe yarar. Umarım çözebilirsiniz.