GTX 1650 sistemde Truckers MP'de FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 11

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
RAM
24 GB
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
Laptop
İşlemci
i7-9750H
Merhaba, son 2 gündür tmp girdiğimde drop yemeye başladım ama 3 saniye duran drop cinsinden. Videosunuda koydum. Ban yerim diye oynayamıyorum ve düzeltemedim de. Başka bir oyunda olmuyor. Single Player da girdim 5-10dk sürdüm hiçbir drop olmadı hatta 100 FPS'den fazla aldım. Ne yapabilirim? Videoda gözlemlediğime göre işlemci veya ekran kartı bir anda %0'a inip tekrar çıkıyor. NVIDIA driver güncelledim düşürdüm ama değişmedi. Sizde durum nasıl aynı tarzda drop yaşıyor musunuz?
Vıdeo:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tmp de bu durum normal. Kalabalık ve optimizasyon yok.
Bende biliyorum optimizasyonun diplerde olduğunu yıllardır oynuyorum bi videoyu izlediniz mi acaba?
Bu hiç olmazdı bu çok anormal bir durum.

Hem fps düşüşü değil ki sorun. Sorun drop.
Ticket açıp sordum bişeyler anlattılar ama zaten yapmıştım. En son çare silip yükleyin dediler buradan cevap alamazsam öyle yapıcam.

Ben de biliyorum optimizasyonun diplerde olduğunu yıllardır oynuyorum bir videoyu izlediniz mi acaba?
Bu hiç olmazdı bu çok anormal bir durum.

Hem FPS düşüşü değil ki sorun. Sorun drop.
Ticket açıp sordum bir şeyler anlattılar ama zaten yapmıştım. En son çare silip yükleyin dediler buradan cevap alamazsam öyle yapacağım.

Ekran kartı driverini DDU ile silip tekrar yükle.

Ekran kartı driverini DDU ile silip tekrar yükle.
3-4 kere yaptım en az.
Bildiğiniz stabil versiyon var mı?
Sabahtan beri bunla uğraşıyorum kafayı yicem artık.

Bu arada Sadece TMP'de oluyor Single da 10dk gezdim hiç bir sıkıntı yok 100 FPS üstünde aldım ve drop yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı