GTX 1650 sistemde Witcher 3 en düşük ayarlarda bile 60 FPS vermiyor

Daha fazla  
Sistem:
GTX 1650.
i5 10300H.
8 GB RAM.
Normal midir?
1920 1080 her şey en düşükte bile sabit 60 FPS alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi afterburner'dan hangi ayarı açmalıyım ?
MSI Afterburner'dan ayarlar kısmına gelin, izleme sekmesine girip GPU sıcaklığı, GPU kullanımı, CPU Sıcaklığı, CPU kullanımı, FPS ve RAM kullanımı değerlerine tıklayıp aşağıdaki "OSD'de göster (bilgi ekranı)" tiklerini verip uygulayın.

Dosya Ekleri

• 1657883600378.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 40
şu şekilde

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-15_142037678.png
    83,8 KB · Görüntüleme: 39
Sıcaklık çok yüksek olduğu için güç kısıyor sistem. Laptop soğutucunuz varsa onunla deneyebilirsiniz. Ayrıca macun yenileme gibi işlemleri de uygulamayı deneyebilirsiniz.

Sıcaklık çok yüksek olduğu için güç kısıyor sistem. Laptop soğutucunuz varsa onunla deneyebilirsiniz. Ayrıca macun yenileme gibi işlemleri de uygulamayı deneyebilirsiniz.
Bilgisayarı alalı 10 ay oldu macun eskimiş midir?
Soğutucu alıcam
Teşekkürler cevapların için hocam

İşlemciden anladığım kadarıyla bu laptop. Acaba oyunu İntel ekran kartından çalıştırıyor olabilir misiniz? Denetim masasına girip 3D ayarların yönetilmesine bir bakın ben 1650 ile yüksek-ultra arası çok güzel oynamıştım bu oyunu.

Birde Windows ayarlarından sistem-ekran-grafiklerden bakın hangi grafik donanımından açıyormuş.

Şöyle göstereyim
windows otomatik almış yüksek performansa

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-15_142755273.png
    19,2 KB · Görüntüleme: 35
Birde macun eskime lafı büyük bir hikaye laptoplar için ben 2020 den beri hiç değiştirmedim ve hala sıcaklık değerleri aynı. Laptoplarda bu tür şeyler çok uzun gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…