VloggerEmir Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 RAM 8GB Balistix RAM SSD veya HDD modeli 1 TB WD hHDD Ekran kartı Gtx 1650 Super Anakart Biostar b450mh İşlemci Ryzen 3 3100 Merhaba arkadaşlar, öncelikle GTA 5 oyununda sistemim yetmesine rağmen düşük ayarlardada yüksek ayarlarda da oyunun başlarındayken sorun yok 10 dakika oynadıktan sonra FPS düşüyor ve droplar giriyor. Çözümü olan var mı? (8 GB RAM kullanıyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar, öncelikle GTA 5 oyununda sistemim yetmesine rağmen düşük ayarlardada yüksek ayarlarda da oyunun başlarındayken sorun yok 10 dakika oynadıktan sonra FPS düşüyor ve droplar giriyor. Çözümü olan var mı? (8 GB RAM kullanıyorum)
AkiltosBey Picopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 81 13 Haziran 2023 #2 RAM yetersizliği büyük ihtimalle bende 8 GB kullandığım için bu sorunu yaşıyorum sistemimiz hemen hemen aynı.
RAM yetersizliği büyük ihtimalle bende 8 GB kullandığım için bu sorunu yaşıyorum sistemimiz hemen hemen aynı.