GTX 1650 Super sistem yüksek fan sesi

Kasatra

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar 4 gündür yeni aldığım PC'yi kullanıyorum. Oyun performansı, sıcaklık sorunlarında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Neden olduğunu bilen varsa lütfen yardım etsin.

Özellikler:
MSI A320M A-PRO.
8x2 G.Skill 3000MHz.
GTX 1650 Super MSI Gaming X
Ryzen 3 3100
Zalman S4 Plus kasa.
Xigmatek 500W+80 güç kaynağı.

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar 4 gündür yeni aldığım PC'yi kullanıyorum. Oyun performansı, sıcaklık sorunlarında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Neden olduğunu bilen varsa lütfen yardım etsin.

Özellikler:
MSI A320M'A-PRO.
8x2 G.Skill 3000MHz.
GTX 1650 Super MSI Gaming X.
Zalman S4 Plus kasa.

Kış geldi pencereleri ve oda kapılarını kapalı tutuyoruz haliyle, fan sesi içerde kalıp yankı yapıyor olabilir aynı sorunu bende yaşıyorum farklı bir kasayla. Performansa etki etmiyorsa kafanıza takmayın, çok rahatsız ediyor ise fanlarınız ayarlanabiliyorsa BIOS'dan RPM değerlerini düşürün.

Özellikler:
MSI A320M A-PRO.
8x2 G.Skill 3000MHz.
GTX 1650 Super MSI Gaming X
Ryzen 3 3100
Zalman S4 Plus kasa.
Sıcaklık probleminiz yok ama fan sesimi var?

Performansa etkisi yok bu sorun bir tek bende mi var diye telaşlandım bir de kasanın etrafı kapalı koyacak başka yerim yok.Rpm düşürmek kolaymı acaba ?
Sıcaklık probleminiz yok ama fan sesimi var?
Evet sıcaklıkta sıkıntı yok önde 2 arkada 1 fan bar işlemcide ayrı tabi
Bu normal mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı