Foşix Mergen
Hectopat
Öncelikle merhaba, benim elimde GTX 1650 Super Galax modeli var. İndirimde 1313 TL almıştım. Kartı alalı 2 ay oldu, sistem topluyorum daha hiç kullanmadım. Ana amaç renderdı. Programlar AutoCAD, Solidwork, Ansys, Blender, Adobe Illustrator ve yazılım. İşlemciyi o yüzden öne attım, daha yüksek tutacağım. R5 2600X indirime girerse 3600 ya da bulursam sağlam 2700X alacağım. Zaten bana 4 yıl yetmesi yeterli, sonra laptop alacağım. Sonra öğrendim RX 580'ın bu programlarda çok daha fazla performans vermesi 8 GB modelinin. Ve son driver ile sorunların olmadığı ve ilk drivera göre fazla bir performans artışı olduğunu öğrendim. Bunları araştırarak yabancı kaynaklar videolar vb. yerlerden öğrendim. Çevremde RX 580 ve RX 590 var 3-4 tane 8 GB versiyonları ve Sapphire Nitro versiyonlular ve sanırım Sapphire RX 580'larda bir Dual BIOS'tu sanırım ismi, onu yapınca fazla performans artıyordu. Son olarak sistemde oyun oynanacak. Sizce kartı takas edip ya da satıp RX 580/RX 590 alınır mı? Çünkü ben 1313 aldım. Kart şu an sıfır 1750 TL. Karım olur.
Son düzenleyen: Moderatör: