GTX 1650 Ti - i5 10. nesil laptopta anlık FPS düşüşleri ve ses bozulmaları oluyor

AHG

Centipat
Daha fazla  
Lenovo marka GTX 1650 Ti 16 GB RAM i5 10. nesil işlemcili laptop. Bu sorunun yanında ayrıca CPU kullanımı da aniden fırlıyor ve GPU kullanımı düşüyor. Normalde 100 FPS olan oyun 1 2 dakikalığına 3 FPS oluyor.

Sebebi nedir, çözümü var mıdır?

Lenovo marka GTX 1650 Ti 16 GB RAM i5 10. nesil işlemcili laptop. Bu sorunun yanında ayrıca CPU kullanımı da aniden fırlıyor ve GPU kullanımı düşüyor. Normalde 100 FPS olan oyun 1 2 dakikalığına 3 FPS oluyor.

Sebebi nedir, çözümü var mıdır?

Hocam Dell Vostro 3500 i5 11 MX 330 olan laptopum vardı bende de aynı sorun vardı izlemediğim video kalmadı yapmadığım şey kalmadı garantiye kadar gönderdim gene olmadı en sonunda satıp kasa aldım deli etti beni o laptop.

İslemciyi yerinden oynattınız mı hiç? Termal macun temizleme ve yenilemesi yaptınız mı? Anlık takılmalar donmalar işlemci kaynaklı bir sıkıntı olabilir. Güç kaynağından işlemciye gelen voltajda bir sorun olabilir şimdilik aklıma gelenler bunlar. En temizi yakınınızda bulabilirseniz sisteminizi başka bir güç kaynağı ile deneyin.

PSU Fanı ters takmış olabilirsiniz. Içe doğru hava üflemeyecek, içerideki sıcak havayı dışarıya atacak.
Arkadaş laptop kullanıyor.

Laptop aldığım günden beri çabuk ısınıyor.
MSİ afterburner dan bakabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Laptop aldığım günden beri çabuk ısınıyor.

Arkadaş laptop kullanıyor.

Yeni fark ettim laptop olduğunu kusura bakmayın.

Hocam termal macun değişimi yaptırın ve güzel bir toz temizliği yapın.

Kullandığınız macunun kaliteli olmasına özen gösterin örneğin Arctic markasını kullanabilirsiniz.

İslemciyi yerinden oynattınız mı hiç? Termal macun temizleme ve yenilemesi yaptınız mı? Anlık takılmalar donmalar işlemci kaynaklı bir sıkıntı olabilir. Güç kaynağından işlemciye gelen voltajda bir sorun olabilir şimdilik aklıma gelenler bunlar. En temizi yakınınızda bulabilirseniz sisteminizi başka bir güç kaynağı ile deneyin.

PSU Fanı ters takmış olabilirsiniz. Içe doğru hava üflemeyecek, içerideki sıcak havayı dışarıya atacak.
Laptopun iç kısmına hiç karışmadım. Termal macun yenilemesi de yapmadım 1 yıl oldu alalı makineyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı