AHG Centipat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Lenovo marka GTX 1650 Ti 16 GB RAM i5 10. nesil işlemcili laptop. Bu sorunun yanında ayrıca CPU kullanımı da aniden fırlıyor ve GPU kullanımı düşüyor. Normalde 100 FPS olan oyun 1 2 dakikalığına 3 FPS oluyor. Sebebi nedir, çözümü var mıdır?
Lenovo marka GTX 1650 Ti 16 GB RAM i5 10. nesil işlemcili laptop. Bu sorunun yanında ayrıca CPU kullanımı da aniden fırlıyor ve GPU kullanımı düşüyor. Normalde 100 FPS olan oyun 1 2 dakikalığına 3 FPS oluyor. Sebebi nedir, çözümü var mıdır?
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2022 #11 AHG dedi: Laptopun iç kısmına hiç karışmadım. Termal macun yenilemesi de yapmadım 1 yıl oldu alalı makineyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mesajdakileri uygularsanız performansınız yükelecekdir. Biom4techh dedi: Yeni fark ettim laptop olduğunu kusura bakmayın. Hocam termal macun değişimi yaptırın ve güzel bir toz temizliği yapın. Kullandığınız macunun kaliteli olmasına özen gösterin örneğin Arctic markasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
AHG dedi: Laptopun iç kısmına hiç karışmadım. Termal macun yenilemesi de yapmadım 1 yıl oldu alalı makineyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mesajdakileri uygularsanız performansınız yükelecekdir. Biom4techh dedi: Yeni fark ettim laptop olduğunu kusura bakmayın. Hocam termal macun değişimi yaptırın ve güzel bir toz temizliği yapın. Kullandığınız macunun kaliteli olmasına özen gösterin örneğin Arctic markasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
KS KS AHG Centipat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #12 yapiz dedi: Arkadaş laptop kullanıyor. MSİ afterburner dan bakabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Afterburner da 80-90 derece işlemci Artı 0 Eksi
yapiz dedi: Arkadaş laptop kullanıyor. MSİ afterburner dan bakabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Afterburner da 80-90 derece işlemci
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2022 #13 AHG dedi: Afterburner'da 80-90 derece işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi laptopunuzun soğuması gerekiyor sıcaklık değerleri yüksek çünkü. Artı 0 Eksi
AHG dedi: Afterburner'da 80-90 derece işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi laptopunuzun soğuması gerekiyor sıcaklık değerleri yüksek çünkü.
Emirhan5445 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1.461 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #14 AHG dedi: Afterburner'da 80-90 derece işlemci. Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilemesi ve ekstradan altına bir soğutucu alın. Artı 0 Eksi
AHG dedi: Afterburner'da 80-90 derece işlemci. Genişletmek için tıkla... Termal macun yenilemesi ve ekstradan altına bir soğutucu alın.
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2022 #15 Emirhan5445 dedi: Termal macun yenilemesi ve ekstradan altına bir soğutucu alın. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopun altına koyulan soğutucular pek bir işe yaramıyor maksimum 5 derece düşürüyor. Artı 0 Eksi
Emirhan5445 dedi: Termal macun yenilemesi ve ekstradan altına bir soğutucu alın. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopun altına koyulan soğutucular pek bir işe yaramıyor maksimum 5 derece düşürüyor.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #16 AHG dedi: Afterburner'da 80-90 derece işlemci. Genişletmek için tıkla... GPU kaç derece? Throttle stop indirip arkada açık bırakıp 5 dakika oynadıktan sonra ekran görüntüsü atar mısınız? Artı 0 Eksi
AHG dedi: Afterburner'da 80-90 derece işlemci. Genişletmek için tıkla... GPU kaç derece? Throttle stop indirip arkada açık bırakıp 5 dakika oynadıktan sonra ekran görüntüsü atar mısınız?