- SSD veya HDD modeli
- NvMe 2 Samsung
Merhaba. i7 10750H ve 16 GB RAM, 512 GB'lik bir laptopum var 2020ye satın aldığım. 4,8 yıl falan oldu alalı. Ama artık yani AAA bile olmayan oyunlarda medium zor oynatıyor. Örneğin Dakar Desert Rally. Epic'e alayım dedim ayarları resmen gözlerim şanlandı öyle bir fark var. 1080p'de oynuyorum hiç 1440P'ye falan geçmem, geçemez de zaten istese. Oynadığım oyunlar:
Ne olur ne olmaz hepsini listeledim. Türkiye ekonomisini de kabullenmek istemiyorum ama kabullenmek zorundayım. Bu yıl yani 2025 yılında yeni bir laptop alamam kendime, durumumuz yok diyelim şu anlık. 2026'da belki. Ondan en azından 3 yıl falan düşük ayarlarda dayanır mı, onu sormak istiyorum. Genellikle yarış simülasyon oyunları oynarım. Ama bazen kayabiliyorum. Uzun götürsün diye 4 GB daha arttırdım RAM'i eskiden 12 idi şimdi 16. para biriktirirsem 1TB yapmak istiyorum en azından daha uzun gider diye. 2027'de falan 50 bin TL olan laptop olacak 80 bin TL, belki daha fazla. (Uzun yazdıysam kusura bakmayın.)
- F1 24.
- Dakar Desert Rally.
- Team Sonic Racing.
- Forza Horizon 4
- MotoGP 24.
- F1 2011 (niye var sormayın)
- GTA 5
- FM24.
- FC 25.
- eFootball.
- Lemans Ultimate.
- ETS 2
- Assetto Corsa.
Ne olur ne olmaz hepsini listeledim. Türkiye ekonomisini de kabullenmek istemiyorum ama kabullenmek zorundayım. Bu yıl yani 2025 yılında yeni bir laptop alamam kendime, durumumuz yok diyelim şu anlık. 2026'da belki. Ondan en azından 3 yıl falan düşük ayarlarda dayanır mı, onu sormak istiyorum. Genellikle yarış simülasyon oyunları oynarım. Ama bazen kayabiliyorum. Uzun götürsün diye 4 GB daha arttırdım RAM'i eskiden 12 idi şimdi 16. para biriktirirsem 1TB yapmak istiyorum en azından daha uzun gider diye. 2027'de falan 50 bin TL olan laptop olacak 80 bin TL, belki daha fazla. (Uzun yazdıysam kusura bakmayın.)
Son düzenleyen: Moderatör: