GTX 1650 ve i5 9300H Warzone FPS düşmesi

e.serkaya

Femtopat
Aynı olay bende de yaşanıyor ve bu arada video Reddit'ten.
Özelliklerim:
HP Pavilion DK0005-NT.
GTX1650 Mobile.
i5-9300H.
8 GB Hynix SK 2666 MHz.
Warzone'da 60 FPS civarı alırken paraşüt açarken kaparken aynı zamanda kutuları açıp hızlı mekan değiştirince ve hasar alınca FPS düşmesi oluyor sebebini anlayamadım. Aynı zamanda YouTube'da yapılan testelerle hiç alakası yok laptopumun. Zaten normalde Warzone tarzı oyunlar oynamam ama bir bakayım dedim bakınca da şok oldum. Bu sorunla karşılaşan veya buna çözümü olanlar yazarsa memnun olurum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olay bende de yaşanıyor ve bu arada video Reddit'ten.
Özelliklerim:
HP Pavilion DK0005-NT.
GTX1650 Mobile.
i5-9300H.
8 GB Hynix SK 2666 MHz.
Warzone'da 60 FPS civarı alırken paraşüt açarken kaparken aynı zamanda kutuları açıp hızlı mekan değiştirince ve hasar alınca FPS düşmesi oluyor sebebini anlayamadım. Aynı zamanda YouTube'da yapılan testelerle hiç alakası yok laptopumun. Zaten normalde Warzone tarzı oyunlar oynamam ama bir bakayım dedim bakınca da şok oldum. Bu sorunla karşılaşan veya buna çözümü olanlar yazarsa memnun olurum teşekkürler.

CoD: Warzone 8 GB'dan fazla yiyor, ondandır büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı