Hanifi Bilir Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 36 Çözümler 2 13 Kasım 2021 #11 EREN SATAR dedi: Attığınız 3 anakartta da M.2 SSD slotu var. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmaması için tekrar soruyorum, m.2 ssd yerine nvme ssd uyumlu olmasını istiyorum, bu üçü de sorun çıkarmaz diyorsunuz değil mi?
EREN SATAR dedi: Attığınız 3 anakartta da M.2 SSD slotu var. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmaması için tekrar soruyorum, m.2 ssd yerine nvme ssd uyumlu olmasını istiyorum, bu üçü de sorun çıkarmaz diyorsunuz değil mi?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 13 Kasım 2021 #12 Hanifi Bilir dedi: Yanlış anlaşılmaması için tekrar soruyorum, M.2 SSD yerine NVMe SSD uyumlu olmasını istiyorum, bu üçü de sorun çıkarmaz diyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet çıkarmaz. Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Ayrıca anakart olarak bunu alın B450 Pro Max'den daha iyi bir model.
Hanifi Bilir dedi: Yanlış anlaşılmaması için tekrar soruyorum, M.2 SSD yerine NVMe SSD uyumlu olmasını istiyorum, bu üçü de sorun çıkarmaz diyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet çıkarmaz. Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Ayrıca anakart olarak bunu alın B450 Pro Max'den daha iyi bir model.
Hanifi Bilir Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 36 Çözümler 2 13 Kasım 2021 #13 EREN SATAR dedi: Evet çıkarmaz. Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Ayrıca anakart olarak bunu alın B450 Pro Max'den daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... B2B'den alacağım, 3 tane atmış olduğum model arasından birisini önerir misin? Yada varsa başka alternatifler onlar arasından B2B'de olanı seçerim.
EREN SATAR dedi: Evet çıkarmaz. Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Ayrıca anakart olarak bunu alın B450 Pro Max'den daha iyi bir model. Genişletmek için tıkla... B2B'den alacağım, 3 tane atmış olduğum model arasından birisini önerir misin? Yada varsa başka alternatifler onlar arasından B2B'de olanı seçerim.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 13 Kasım 2021 #14 Hanifi Bilir dedi: B2B'den alacağım, 3 tane atmış olduğum model arasından birisini önerir misin? Yada varsa başka alternatifler onlar arasından B2B'de olanı seçerim. Genişletmek için tıkla... B2B tam olarak nedir anlayamadım.
Hanifi Bilir dedi: B2B'den alacağım, 3 tane atmış olduğum model arasından birisini önerir misin? Yada varsa başka alternatifler onlar arasından B2B'de olanı seçerim. Genişletmek için tıkla... B2B tam olarak nedir anlayamadım.
Hanifi Bilir Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 36 Çözümler 2 13 Kasım 2021 #15 EREN SATAR dedi: B2B tam olarak nedir anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ara satıcıların kendi web sitesinden alıyorum ama her model olmuyor onu demek istedim, aşağıda ki yer alan modellerden bir tanesini önerir misiniz? 2 yukarı yanıtta yazdığım 3 modele ve bu resimdeki modellere bakarsanız bunlar arasından birisini almak istiyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 201,6 KB · Görüntüleme: 34
EREN SATAR dedi: B2B tam olarak nedir anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Ara satıcıların kendi web sitesinden alıyorum ama her model olmuyor onu demek istedim, aşağıda ki yer alan modellerden bir tanesini önerir misiniz? 2 yukarı yanıtta yazdığım 3 modele ve bu resimdeki modellere bakarsanız bunlar arasından birisini almak istiyorum.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 13 Kasım 2021 #16 Hanifi Bilir dedi: Ara satıcıların kendi web sitesinden alıyorum ama her model olmuyor onu demek istedim, aşağıda ki yer alan modellerden bir tanesini önerir misiniz? 2 yukarı yanıtta yazdığım 3 modele ve bu resimdeki modellere bakarsanız bunlar arasından birisini almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Asus Prime B450 MK alın.
Hanifi Bilir dedi: Ara satıcıların kendi web sitesinden alıyorum ama her model olmuyor onu demek istedim, aşağıda ki yer alan modellerden bir tanesini önerir misiniz? 2 yukarı yanıtta yazdığım 3 modele ve bu resimdeki modellere bakarsanız bunlar arasından birisini almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Asus Prime B450 MK alın.
Hanifi Bilir Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 36 Çözümler 2 13 Kasım 2021 #17 EREN SATAR dedi: Asus Prime B450 MK alın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim