Bablisok Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 248 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Metro Exodus'un bu fiyatı çok cazip geldi almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı ve bilgisayarım bu oyunu hangi ayarlarda nasıl oynatır? Ekran Kartı: GTX 1650 Super. İşlemci: Ryzen 3 3100. RAM: G.Skill 2X8:16 GB Depolama: 80GB boş alan.
Metro Exodus'un bu fiyatı çok cazip geldi almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı ve bilgisayarım bu oyunu hangi ayarlarda nasıl oynatır? Ekran Kartı: GTX 1650 Super. İşlemci: Ryzen 3 3100. RAM: G.Skill 2X8:16 GB Depolama: 80GB boş alan.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.056 Çözümler 6 Yer Pendik 27 Ocak 2023 #2 Bablisok dedi: Metro Exodus'un bu fiyatı çok cazip geldi almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı ve bilgisayarım bu oyunu hangi ayarlarda nasıl oynatır? Ekran kartı: GTX 1650 Super. İşlemci: Ryzen 3 3100. RAM: G.Skill 2X8:16 GB. Depolama: 80GB boş alan. Genişletmek için tıkla... Low veya mediumda oynarsın sanırsam sistemin biraz düşük.
Bablisok dedi: Metro Exodus'un bu fiyatı çok cazip geldi almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı ve bilgisayarım bu oyunu hangi ayarlarda nasıl oynatır? Ekran kartı: GTX 1650 Super. İşlemci: Ryzen 3 3100. RAM: G.Skill 2X8:16 GB. Depolama: 80GB boş alan. Genişletmek için tıkla... Low veya mediumda oynarsın sanırsam sistemin biraz düşük.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 27 Ocak 2023 #3 Buyrun hocam canlı test: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buyrun hocam canlı test: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bablisok Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 248 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 Merdo34 dedi: Buyrun hocam canlı test: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Merdo34 dedi: Buyrun hocam canlı test: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.