GTX 1650S vs RX580

1650 Super kesinlikle daha iyi. Butceniz varsa 2'si arasından GTX 1650S.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire RX 590 Nitro Special Edition, ikisinden de iyi hocam. 1450 liraya kadar düşüyor, şu an 1500'den aşağı bulamadığım için link atamadım. Bende Vatan'dan alınma 4 aylık var. 2. el takıntın yoksa 1300 liraya bırakabilirim. Elden anlaşabilirsek biraz daha indirim olabilir. Benden alıp almaman önemli değil, alacaksan kesinlikle, samimiyetimle bu kartı öneriyorum yani.

1650 super kesinlikle daha iyi.Butceniz varsa 2 si arasından gtx 1650 s
Peki neden daha iyi nedeninini söyler misin ?
Yok teşekkürler.

Peki neden daha iyi nedeninini söyler misin?

Yok teşekkürler.
Hocam benimkini alman gerçekten umrumda değil. Git benim kartın sıfırını al ama gidip tek fanlı 1650S alma o fiyata. Soğutmada aşırı sıkıntı yaşarsın.

Hocam benimkini alman gerçekten umrumda değil. Git benim kartın sıfırını al, ama gidip tek fanlı 1650S alma o fiyata. Soğutmada aşırı sıkıntı yaşarsın.
Ben de diyorum ki sadece bu 2 ekran kartı arasından hangisi daha iyi?

• TDP değeri çok düşük.
  • Isınma ve ses sorunu yok.
  • RX 580 ile FPS eşit, hatta bazı oyunlarda önde.
  • Ayrıca forumun yarısı RX 5XX serisinin sorunlariyla dolu.

Bende diyorum ki sadece bu 2 ekran kartı arasından hangisi daha iyi ?
Ben de diyorum ki paranı çöpe atmak istiyorsan alt alttakini, 2 gün sonra ısınma problemi başlıklı konuna yanıt veririz. RX 580'e de o parayı vereceğine 200 lira gözden çıkarman mantıklı olanı, neyse senin bileceğin iş. İyi forumlar.
TDP değeri çok düşük.
Isınma ve ses sorunu yok.
Rx 580 ile FPS eşit, hatta bazı oyunlarda önde.
Ayrıca forumun yarısı rx 5xx serisinin sorunlariyla dolu.
4 aydır RX 590 Nitro ile tek sıkıntım olmadı. Sadece 2K monitöre geçtiğim için satacağım. Her ürün sorunlu diye bir kaide yok hocam.

İkisinden birini alma gibi bir zorunluluğunuz mu var? Çünkü ikisi de soğutması kötü kartlar. Sorun yaşayabilirsiniz.

Teşekkürler.
İkisinden birini alma gibi bir zorunluluğunuz mu var? Çünkü ikisi de soğutması kötü kartlar. Sorun yaşayabilirsiniz.
Evt çünkü hazır sistemde bu ekran kartları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…