AzogTheDefiler
Hectopat
Ryzen 5 5600 (Ryzen 5 2600'den yükseltme) işlemci.
Adata XPG 8*2 GB RAM.
GTX 1650 Super ekran kartı.
Kingston 240 GB SSD.
ASUS B450-MK anakart.
Acer khg241Q 165 Hz monitör.
Vento VG07F Gaming PC kasası.
PSU 650W ama modelini bilmiyorum çok gerekliyse kasayı söküp bakarım.
Bu özellikte bir sisteme sahibim. Parçalardan sadece zamanında işlemciyi yükselttim ve bu şekilde kaldı artık diğer parçaları da yükseltmenin zamanı geldi de geçiyor. Eksiklik olarak anakart ve ekran kartı öncelik gibi duruyor. Genellikle oyun için kullanıyorum bilgisayarı ve CS2 oynuyorum. İşlemci CS2 için yeterli aslında ama biraz daha akıcı bir oyun için sistemi yükseltmek istiyorum. Yükseltilecek ekran kartı bu kasaya sığar mı onu da bilmiyorum. Bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Bütçe: 20 bin TL.
Adata XPG 8*2 GB RAM.
GTX 1650 Super ekran kartı.
Kingston 240 GB SSD.
ASUS B450-MK anakart.
Acer khg241Q 165 Hz monitör.
Vento VG07F Gaming PC kasası.
PSU 650W ama modelini bilmiyorum çok gerekliyse kasayı söküp bakarım.
Bu özellikte bir sisteme sahibim. Parçalardan sadece zamanında işlemciyi yükselttim ve bu şekilde kaldı artık diğer parçaları da yükseltmenin zamanı geldi de geçiyor. Eksiklik olarak anakart ve ekran kartı öncelik gibi duruyor. Genellikle oyun için kullanıyorum bilgisayarı ve CS2 oynuyorum. İşlemci CS2 için yeterli aslında ama biraz daha akıcı bir oyun için sistemi yükseltmek istiyorum. Yükseltilecek ekran kartı bu kasaya sığar mı onu da bilmiyorum. Bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Bütçe: 20 bin TL.
Son düzenleyen: Moderatör: